VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE BOLU'DA SON DURUM

21 Nisan 2020

....................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu’da koronavirüs tedavisi gören hastalardan iyileşenler hastanelerden taburcu edilirken il genelinde testleri pozitif çıkan 130 kişinin bulunduğu öğrenildi. Koronavirüs vakalarından yüksek şüpheli olanlardan 40 hastanın da tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Bolu’da korona virüsle mücadele devam ederken, iyileşen vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor. Sağlık ekiplerinin hassas çalışmaları, hastane hizmetlerinin en üst seviyede verilmesinin sonucunda iyileşen hasta sayısı 20’yi buldu.

Edinilen bilgiye göre ilimizde 130 pozitif vaka var.  40 Yüksek şüpheli vatandaşların bir kısmı hastanede tedavi altına alındı. Bolu’da günlük olarak 350 kişiye test yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

2 yorum yapılmış
  • Hasta
    21 Nisan 2020 • 05:16
    devletimizin hasta olan kişileri web sitesi/mobil uygulama harita üzerinden işaretleyip kim olduklarını nerede ikamet ettiklerini, evde mi tedavi ediliyor hastanede mi tedavi ediliyor? açıklamalı hasta olan ben bile olsam en yakın tanıdığım bile olsa hasta olan kişiler halka açıklanmalı açıklanmalı ki bu kişiler ile irtibatlı olan kişiler kendilerini izole edebilsinler kendilerine test yapılması için başvursunlar. NE KADAR SAKLANIRSA O KADAR ÇOK HASTA OLUR VE BU MÜC
  • selvi
    21 Nisan 2020 • 11:04
    3 tane ölüm var göynükte dün bolulu gazeteci 175 vaka var diyordu,köyde yaşlı bir bayan vefat etmiş komşuları testi pozitif cıkmıştı eve gönderdiler diyorlar kimler neden saklıyor gercekleri.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.