VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"

20 Nisan 2020

.........................................................

Haber: Sevgi Pilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Isparta Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi tarafından Bolu’nun Seben ilçesine destek amaçlı 20.000 maske ve dezenfektan gönderildi. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Belediye Başkanlarına  teşekkür ederek, “Biz Bize Yeteriz. Bu salgın karşısında en büyük dayanağımız dayanışma ruhumuz. Bu süreci birlik beraberlik içinde ,devletimizin uyarılarını da dikkate alarak atlatacağız inşallah” dedi.

Seben Belediyesi’ne Balıkesir, Isparta ve Ankara'daki belediyelerden korona virüsle mücadele kapsamında destek geldi. Üç ilden Seben'e 20 bin maske gönderildi. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, maske ve dezekfektan yardımı gönderen Belediye Başkanlarına teşekkürde bulundu.

Başkan Fatih Kavak, paylaşımında “Covid-19 salgınına karşı halkımızın sağlığını korumak amacıyla belediye personelimiz ile yoğun bir çalışma temposu izlemekteyiz. Cadde ve sokaklar,iş yerleri ve resmi kurumların dezenfekte edilmesi, maske dağıtımı,Vefa Sosyal Destek Grubumuzun çalışmaları v.b gibi.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Ülke olarak içinde bulunduğumuz şu zor günlerde örnek olacak destekleriyle belediyemizin yükünü hafifletmek amacıyla "Gün Birlik Olma Günü"diyerek toplamda ilçemize 20.000 maske ve dezenfektan gönderen Sayın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a, Sayın Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Sayın Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi "Biz Bize Yeteriz". Bu salgın karşısında en büyük dayanağımız dayanışma ruhumuz. Bu süreci birlik beraberlik içinde ,devletimizin uyarılarını da dikkate alarak atlatacağız inşallah” ifadelerine yer verdi.  

  • "GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"
  • "GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"
  • "GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"
  • "GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.