VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÜZCE'YE 2 İLDEN GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

18 Nisan 2020

............................................................................

Düzce Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından Sakarya ve Zonguldak ilinden Düzce'ye yapılacak tüm giriş ile çıkışlar 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24.00'den itibaren ikinci bir karara kadar durduruldu. Vali Zülkif Dağlı, “Alınan tedbirlere uyalım, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım" dedi.

Düzce İl Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gündemdeki konuları görüşmek üzere toplandı. Çin'in Vuhan kentinde başlayan Korona virüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm dünyayı tehdit etmeye devam ederken, salgının yayılmasını engellemek için birçok tedbire başvuruluyor.

GEÇİCİ OLARAK GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR DURDURULDU

Bu kapsamda Düzce Olağanüstü Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından yeni kararlar alındı. Buna göre; Sakarya ve Zonguldak il sınırlarından kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç ve yaya vb.) Düzce'ye yapılacak tüm giriş/çıkışların 18 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 24.00'den itibaren ikinci bir karara kadar geçici olarak durdurulmasına karar verildi.

VALİ DAĞLI'DAN EVDE KALIN MESAJI

Vali Zülkif Dağlı, dışarı çıkmayın uyarısı yaparak, "Değerli hemşehrilerim, havaların ısınması bizleri yanıltmasın, salgın tehlikesi henüz geçmiş değil! Covid-19 virüsü ile mücadelemiz, sizin hoşgörünüz ve desteklerinizle aralıksız olarak devam etmektedir. Alınan tedbirlere uyalım, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım" dedi.

1 yorum yapılmış
  • Yaren14
    18 Nisan 2020 • 17:10
    Bolu Valimizden de böyle önlemler bekliyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.