VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALBAYRAKLAR OTOMOTİV'DEN BÜYÜK JEST

15 Nisan 2020

.......................

Bolu’nun önde gelen firmalarından Albayraklar Otomotiv, koronavirüs nedeniyle fedakarlıkla görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarına ücretsiz yüzlerce lastik dağıtırken ay sonuna kadar da lastik değişim işlemleri bedelsiz olarak yapılacak.

Koronavirüs günlerinde canlarını hiçe sayarak görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarına bir destekte Albayrak Otomotiv geldi. Sanayi kavşağında hizmet veren kentin önde gelen firmalarından Albayraklar Otomotiv, Brisa işbirliği ile 200 sağlık çalışanına ücretsiz 800 lastik verdi. Firma tarafından sağlık çalışanlarının araçlarının lastik değişimleri de ay sonuna kadar bedelsiz şekilde yapılacak. 

Özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına bir nebzede olsa destek vermek istediklerini vurgulayan Albayrak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Albayrak, “Brisa lastik firması aracılığıyla 200 sağlık çalışanına lastik hediye ettik. Kış lastiklerini çıkartarak yaz lastiklerini takacak sağlık çalışanlarının servis ücretleri de bedelsiz yapılacak. Şu ana kadar yaklaşık 250 sağlık çalışanının lastik değişimlerini ücretsiz şekilde yaptık. Bu kampanyamız ay sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

  • ALBAYRAKLAR OTOMOTİV'DEN BÜYÜK JEST
  • ALBAYRAKLAR OTOMOTİV'DEN BÜYÜK JEST
2 yorum yapılmış
  • Muharremongar
    15 Nisan 2020 • 09:42
    Allah razı olsun saygıdeğer GEREDE lı hemşerilerim.
  • Erol
    15 Nisan 2020 • 14:08
    24 saat sürmeyen kampanya.Gittim sordum görüştüm.Bitti dediler 24 saat bile sürmedi.Reklamın iyi sı kötüsü olmaz gerçi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.