VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

8 Nisan 2020

............................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, İzzet Baysal Caddesi’nde uygulamaları yerinde inceledi. Vali Ümit, “Bolu olarak iyi bir durumdayız. Ağır bir vakamız, yoğun bakımda olan bir vakamız yok. Birlik beraberlik içerisinde tedbirlerimizi alarak devam edersek bu süreci çok daha kolay atlatırız” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerden sonra İzzet Baysal Caddesi’nde esnafları ziyaret etti, uygulanan tedbirleri inceledi ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Ümit, “ Rakamları açıklama yetkisi sadece Sağlık Bakanımıza ait. Bazı illerimizin durumu çok kritik olduğu için o illerin Valileri açıklama yapabiliyor. Bolu olarak iyi bir durumdayız. Ağır bir vakamız yok yoğun bakımda olan bir vakamız yok. Birlik beraberlik içerisinde tedbirlerimizi alarak devam edersek bu süreci çok daha kolay atlatırız. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü mutlak suretle evlerinde kalsınlar. Diğer vatandaşlarımızdan da zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını istirham ediyorum” şeklinde konuştu.

İşi olan vatandaşlar için caddeye girme yasağının geçerli olmadığını ifade eden Vali Ümit, “ İşi olan vatandaşlar, işlerini halledebilir. Esnafımız çalışmaya devam ediyor. Bu uygulama işi olmadan, caddede keyfi olarak gezen insanlar için geçerli. Tek çift plaka uygulaması da tam olarak  kaldırılmadı, değiştirildi. Bir taraftan ateş kontrolü yapılırken, bir yandan da vatandaşlar,  özel araçlarla dışarı  çıkılmaması konusunda ikaz ediliyor.
Gençler taşıyıcı, yaşlılar da riskli grup, dirençleri az. O yüzden evde kalmaları gerekiyor. Sosyal izolasyon çok önemli. Vatandaşlar gerekli duyarlılığı  eminim ki gösterecektir" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.