VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 8 NİSAN ÇARŞAMBA

8 Nisan 2020

......................................................................

1-Mudurnu ilçesi Sırçalı köyü halkından, (merhum) Sevim GÜZELTÜRK, Akkadın BEYHAN, aşağı çarşı esnaflarından Orhan ve Alaattin KAZAN ve Hatice TURPÇU’nun babaları, Barış GÜZELTÜRK ve Birsen BAYRAMOĞLU’nun dedesi; SELAHATTİN KAZAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00’de Şehitler mezarlığında kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

2-Sağlık Mahallesi halkından, (merhum) Hasan TURHAN’ın eşi, Mevlüt, Adem ve Afer TURHAN’ın anneleri; HAYRİYE TURHANHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğlen Aşağısoku Mahallesi mezarlığında kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

3-(merhum) Mehmet Ali GÜLTOPU’nun eşi, Ahmet Metin ve (merhum) İskender Çetin GÜLTOPU’nun anneleri, Ayşe ve Fatma GÜLTOPU’nun kayınvalidesi, Özgür, Gamze, Koray, Özge ve İpek GÜLTOPU’nun babaanneleri; HATİCE GÜLTOPU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi saat 12:00’de Karaçayır caminde kılınacak cenaze namazının ardından Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3 yorum yapılmış
  • Zhraaa
    8 Nisan 2020 • 00:27
    Başta hatice gültopu komşu annemizle tüm ölmüşlerimize Allahtan rahmet aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanınız cennet olsul inşallah çok üzgünüz
  • Sabiha
    9 Nisan 2020 • 05:08
    Başta gultopularin başı sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Olmuslerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim
  • Seherglen
    9 Nisan 2020 • 10:26
    Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun allah sabırlar versin inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.