VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEZAEVİ PERSONELLERİNE ZİYARET..

7 Nisan 2020

.................................................................

Haber: Sevgi Pilgi

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Adalet Komisyonu Başkanı ve cezaevi müdürleri ile birlikte Adalet Bakanlığı’nın  aldığı koronavirüs tedbirleri kapsamında Bolu cezaevlerinde görev yapan personelleri izole edildikleri yurtlarda ziyaret etti.

Alınan kararla cezaevi personelleri kendileriyle birlikte hükümlü ve tutukluların koranavirüs hastalığından korunmaları için 15 gün izolasyonda, 15 gün evde kalacak şekilde vardiyalar halinde nöbet sistemine geçmiş ve Bolu Valiliği’nce tahsis edilen Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalmaya başlamışlardı.

Başsavcı Önder Yaman, Bolu Adalet Komisyonu Başkanı ve cezaevi müdürleri ile birlikte Adalet Bakanlığı’nın  aldığı koronavirüs tedbirleri kapsamında Bolu’da cezaevlerinde görev yapan personellere izole edildikleri yurtlarda ziyarette bulundu.

"PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

 İaşeleri ve cezaevine ulaşımları Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumumuzca sağlanan personellerin izole kaldıkları dönemde ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere idari izinde bulunan personel arasından vefa destek grupları oluşturuldu.

Başsavcı Önder Yaman, “Ülkemizin topyekun salgın hastalıkla mücadele verdiği bu dönemde her zaman olduğu gibi fedakarca görevini getiren kurum müdürleri ve personelimize teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar en üst seviyede alınan tedbirler sayesinde an itibariyle koranavirüs pozitif olan cezaevi personelimiz,hükümlü ve tutuklumuz bulunmamakta olup,bugüne kadar alınan ve bundan sonra tavsiye olunacak tüm tedbirler takip edilmeye devam edilecektir” şeklinde konuştu.

  • CEZAEVİ PERSONELLERİNE ZİYARET..
  • CEZAEVİ PERSONELLERİNE ZİYARET..
  • CEZAEVİ PERSONELLERİNE ZİYARET..
  • CEZAEVİ PERSONELLERİNE ZİYARET..
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.