VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULULAR YASAĞA UYDU..

6 Nisan 2020

.............................................................

Berfin Mutlu – Havva Akça

Bolu’da Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan kararlar doğrultusunda, İzzet Baysal Caddesinde vatandaşların maskesiz dolaşmaları yasaklandı.  Maske takan insanlar çoğunluktayken, bu yasağa rağmen hala maske takmadan dolaşan vatandaşların da olduğu dikkat çekti.

Bolu’nun yoğun olan caddelerinden İzzet Baysal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde dolaşan vatandaşlara yönelik Bolu’da Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından kısıtlama getirildi. Kısıtlamalara göre bu iki caddede vatandaşların caddede maskesiz dolaşmaları yasaklandı. Maske takan insanlar çoğunluktayken, bu yasağa rağmen hala maske takmadan dolaşan vatandaşların da olduğu dikkat çekti.

Maske takmayan vatandaşların bazıları maske temin edemediklerini söylerken, bazıları da maske takmanın yararı olmadığını düşündükleri için takmadıklarını söyledi. Bekçiler, maskesi olmayan vatandaşları Belediyeye yönlendirdi.

  • BOLULULAR YASAĞA UYDU..
  • BOLULULAR YASAĞA UYDU..
  • BOLULULAR YASAĞA UYDU..
  • BOLULULAR YASAĞA UYDU..
1 yorum yapılmış
  • AliETN
    18 Mayıs 2020 • 11:49
    Yasağa uymayanlar kendinden başkasını düşünmeyelerdir. Maskeyi Kendin için taktığın kadar başkası için de takılması gerektiğini algılayamadır sanırım. Ya da biliyorlar fakat. Kimseyi düşünmüyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.