VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVİ KUMARHANE YAPMIŞLAR

5 Nisan 2020

.......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Korona virüs önlemleri kapsamında kahvehane ve kıraathaneler kapatılırken, Bolu'nun Semerkant Mahallesinde polisin kahvehaneye çevrilen bir eve yapılan baskında kumar oynandığı tepsit edildi. Polis ev sahibi dahil 6 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile kahvehane ile kıraathanelerin kapanması üzerine Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde bazı vatandaşların evlerini kahvehaneye çevirerek kumar oynattığı tespit edildi. 

PARA CEZASI KESİLDİ
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosuna bağlı ekiplerin E.C.'ye ait eve düzenlediği operasyonda 5 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Oyun masasında bulunan paralar ile oyun kağıtlarına el koyuldu. Ev sahibi ile kumar oynadığı belirlenen kişilerle birlikte toplam 6 kişi gözaltına alındı.  6 kişiye kumar suçundan adli ve idari işlem yapılarak kişi başı bin 250 lira para cezası kesildi.

KORONA ÖNLEMLERİNDEN DE CEZA KESİLECEK

Ayrıca ev sahibi E.C ile kumar oynadığı belirlenen 5 kişiye koronavirüs tedbirlerine karşı alınan kararlara aykırılıktan gerekli cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Koronavirüs tedbirlerine aykırı hareket etmenin cezası Bolu Valiliği tarafından belirlenecek.

  • EVİ KUMARHANE YAPMIŞLAR
1 yorum yapılmış
  • Salk
    5 Nisan 2020 • 10:41
    Biz evimizdekilere birşey olmasın diye o kadar uğraşıyoruz.Adamların rahatlığına bak; böyle yapanları para cezası felan kesmez , pozitif çoktan hastaların yanına koyacaksın onlarla dursunlar belki akılları başına gelir.Bunun gibilere hakkım varsada helal etmiyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.