VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI

2 Nisan 2020

...................................

Bolu’da yaşayan iki kız kardeş, yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle görüşemedikleri dedelerine yazdıkları mektubu jandarmayla ulaştırdı.
 
Kuruçay Mahallesi’nde ikamet eden 10 yaşındaki Gülizar ve 6 yaşınraki Medine Özcan kardeşler, koronavirüs tedbirleri kapsamında bir araya gelemedikleri dedeleri için özlemlerini dile getirdikleri mektup yazdı. Bu süreçte dedeleriyle görüşmemenin daha doğru olduğunun bilincinde olan iki kardeş, mektubu kolluk kuvvetleri aracılığıyla dedelerine iletmeye karar verdi. Kız kardeşler, evlerinin yakınında bulunan Bolu Jandarma Komutanlığında görev yapan jandarma ekiplerine durumu anlatarak, mektubu dedelerine göndermek istediklerini söyledi.
 
Mektubu yerine ulaştıracaklarını belirten jandarma ekipleri, iki kardeşe çikolata ile jandarmanın faaliyetlerini anlatan dergiler hediye etti. Jandarma ekipleri, kızlara koronavirüsle mücadele kapsamında evden çıkmamaları ve ellerini sık sık yıkamaları tavsiyesinde bulundu.
 
“DEVLETİMİZ MİLLETİMİZ VAR OLSUN”
 
Dodurga Mahallesi’nde oturan Dursun Dikmen’in evine giden jandarma ekipleri, mektubu teslim etti. Dikmen, mektubun kendisine ulaştırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimiz milletimiz var olsun. Telefonda görüştük. ‘Dede, seni çok özledik.’ dediler. ‘Koronavirüs nedeniyle gelemiyorum.’ dedim. ‘Ne yapmamız gerekiyor?’ dediler. ‘Mektup yazın, jandarmanın karşısındasınız, onlara verin onlar bana ulaştırır’ dedim” diye konuştu.
  • MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI
  • MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI
  • MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI
  • MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI
  • MESAFELER SEVGİYE ENGEL OLAMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.