VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DUYGU DOLU MEKTUPLAR...

31 Mart 2020

.............................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu’da korona virüsle mücadele kapsamında  KYK Yurtlarında karantina altında bulunan vatandaşlar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini yazdıkları teşekkür mektuplarıyla gösterdiler.

Korona virüs salgını nedeniyle dünyanın çeşitli ülkelerinden Bolu'ya gelip KYK Yurtlarında karantina altında tutulan vatandaşlar, kendilerine gösterilen ilgiye, sunulan imkanlara karşılık vermek amacıyla teşekkür mektubu yazdılar.

Yurtta 816 numaralı odada kalan Neşe Sıla Şimşek isimli vatandaş, yazdığı teşekkür mektubunda, bu zor zamanları ülkece çabucak yeneceğimizi belirterek, “Şu anda ailemizden uzak olsak da sizlerin ilgisiyle kendimi daha rahat hissediyorum. Hergün ihtiyaçlarımızı sormanız bile Türk Milletinin ne kadar insani duygularınının güçlü olduğunu bana birkez daha hatırlatıyor. Her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM”

818 numaralı odada kalan Eda Ünal ise karantina süresince devletin kendilerine sunduğu imkanlardan övgüyle bahsetti: “Bolu Hayrettin Tokadi Yurdu’na yerleştirilen bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak; alınan önlemler, gösterilen ilgi alaka ve özveriden dolayı bütün yetkililere, sağlık personellerimize, polisimize ve diğer tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.”

Bolu Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü,  bu teşekkür mektuplarını  sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen vatandaşlarımızın tedbiren ağırlandığı Hayrettin Tokadi Yurdu’nda karantina süreci devam ederken yaşanan bazı anlar duygulandırıyor. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

  • DUYGU DOLU MEKTUPLAR...
  • DUYGU DOLU MEKTUPLAR...
1 yorum yapılmış
  • bolulu
    1 Nisan 2020 • 10:47
    ALLAH HEPİNİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN ALLAHIN İZNİYLE KURTULUCAZ HEP BERABER BU VİRÜSTEN LÜTFEN HERKES DUYARLI OLSUN HER KURALA HARFİYEN UYALIM NEKADAR KORUR VE KORUNURSAK OKADAR ÇABUK ATLATIRIZ BU GÜNLERİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.