VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN SU MÜJDESİ..

30 Mart 2020

.....................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, su fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yapmak üzere Bolu Belediye Meclisini toplantıya davet etti.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Tanju Özcan, suya yüzde 50 oranında indirim yapmak üzere Bolu Belediye Meclisini toplantıya davet etti.

Koronavirüs vaka sayısının nüfusuna göre Bolu’da fazla olmadığını belirten Özcan, halkın tedbirlere riayet ettiklerini söyledi. Özcan, evlerine ekmek götürmek zorunda kalan vatandaşların olduğunu vurgulayarak, "Bunlar mecburen dışarı çıkmak zorunda kaldıklarını ifade ediyorlar. Bu konuda devletin acil önlem alması gerekiyor. Gün, vatandaşları evde tutma günü. Bizim onları evde tutmak için adımlar atmamız gerek.  Bolu belediyesi olarak halka verdiğimiz desteklere bir yenisini daha eklemek istiyoruz.

Bu bağlamda 2 Nisan 2020 Perşembe günü su fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yapmak üzere Bolu Belediye meclisini toplantıya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hükümete de çağrıda bulunan Başkan Özcan, "Biz Bolu Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Suda indirim sağlayacağız. Hükümetten de doğalgaz ve elektrikte indirim sağlamasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • GocaBolulu
    31 Mart 2020 • 01:21
    Çok güzel bir davranış bu örnek davranış için çok teşekkür ederim insanların zor durumda kaldığnda yapılan bu ince düşünceli tavrınız bir Bolulu olarak beni mutlu etti belediye başkanı ve çalışanlarada teşekkür ederim
  • Eyup
    1 Nisan 2020 • 06:41
    Başkanım indirim yapmasanda bir akp li olarak sizi seviyorum.fakat şöyle bir şey var Türkiyede suyu en pahalı il Boludur herhalde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.