VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BALABAN'DAN BEDAVA SU ÇAĞRISI

29 Mart 2020

...............................................................

Bolu AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşların su ihtiyaçlarının karşılanması için Belediyeye çağrıda bulundu. Balaban, her eve 30 metreküp ücretsiz su verilmesini istedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban, Korona virüsle mücadele noktasında vatandaşlara devletin uygulandığı tedbir kararlarına uymalarını ve evden çıkmamalarını istedi.

“AK PARTİ GRUBU OLARAK DESTEĞE HAZIRIZ”

Açıklamasında Balaban şunları ifade etti:  “İnşallah bu kritik süreci en az insana temas ederek hep birlikte atlatacağız. Var olduğu günden bu yana her zaman vatandaşından yana tavır alan AK Parti Belediyecilik ve yönetim anlayışı gereği vatandaşımızın bu sıkıntılı günleri atlatmasında AK Parti Grubu olarak elimizden gelen bütün gayreti ve desteği vermeye hazır olduğumuzu buradan bir kere daha hatırlatmak isterim.”

SU İHTİYACI ÖNCELİKLİDİR

 Vatandaşımızın şuan öncelikli ihtiyaçlarının başında su ihtiyacı gelmektedir. Her aboneye 30 metre küp ücretsiz su yüklenmesi noktasında karar almak için meclis olağanüstü toplantıya çağrılmalıdır. Toplantı yeri Kapalı Spor Salonu ( sosyal mesafe için) v.b. olarak belirlenebilir. Tek gündem maddesiyle su kartlarına yükleme yapılması ve kiokslarda yığılmalar olmaması için bu işin muhtarlar ve belediye personeli ile birlikte yapılması sağlanabilir. Bu şekilde vatandaşımızın su ihtiyacını karşılayabilecek bir tedbir hayata geçirilmiş olacaktır.

BOLULU HEMŞERİLERİMİZE BÜTÜN İMKANLAR SAĞLANMALIDIR

 “Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grubu olarak biz Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’dan bu kritik günlerde vatandaşımızı rahatlatacak öncelikli ihtiyaçların giderilmesi yönünde bir çözüm bekledik. Maalesef Başkan Özcan basın mensubu arkadaşlarımızın önünde İzzet Baysal Caddesini yıkayan işçi kardeşlerimizin elinden hortumu alıp, fotoğraf çektirmekten ve hoparlör sisteminden seslenme dışında başka bir numara göremedik. Hazır kurulu sistemi yönetemediğini görünce artık müdahil olmak olduk. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu günlerde istişarenin önü açılmalı ve çok geç olmadan Bolulu hemşerilerimize bütün imkanlar sağlanmalıdır.”

7 yorum yapılmış
  • Evet
    29 Mart 2020 • 07:44
    Çok doğru bir söz. Elektrik, doğalgaz da bedava olmalı.
  • BUNELA
    29 Mart 2020 • 08:32
    Özgür Bolu gazetesi acilen haber başlığı ve fotoğrafı atmasını Öğrenmelisin. Haberi okumadan anasayfada gören kişiler: Tabi Allahın suyu bedava olsun tabi der. Az kafası çalışanlar: Hadi lan oradan bedava su mantıksız der. Yalnız şu var; İnsani Su Hakkı BM İnsan Hakları Konseyi tarafından 2010 yılında kabul edilmiştir. TAnju İnsani su hakkı nedir bilmeyen birisidir. Her eve her ay 500 litre insani su hakkı verilmelidir.
  • Bolulu
    29 Mart 2020 • 10:39
    Sayın Balaban Elektriği ücretsiz yaosana hükümete teklif etsene
  • stemek
    29 Mart 2020 • 11:05
    Kendi zamanınız da yapmadığınızı başkasından istemek. En basiti.
  • Belediyeci117
    29 Mart 2020 • 22:33
    sayın Balaban Reisin doğalgaz ve elektriği bedava yapsın, kesinlikle Başkan Tanju beyde suyu bedava yapar senin önerine gerek bile kalmaz.
  • mantkl
    30 Mart 2020 • 00:26
    bence elektrik su doğalgaz 1 mayısa kadar fatura edilmemeli edilse bile indirimli olmalı. ve faturasını ödeyemeyen vatandaşların elektrik su doğalgazı kesilmemeli. ayrıca boluda dijital su sayacı kullananlara nası bir çözüm bulunacak merak konusu
  • BUNELAyaithafen
    30 Mart 2020 • 01:21
    Saçma sapan yorum yapmakta üstünüze yok. Su hakkı, sağlık hakkı, adalaet hakkı nedir bilemyen siz AK mallardır esasen. Dini yolsuzluk, hırsızlık ve ahlaksızlık için kullanan insan anca çamur atmayı bilir sizin gibi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.