VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEYAHATLERE FLAŞ KARAR...

27 Mart 2020

.........................................................

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası otobüs seyahatlerine kısıtlama getireceklerini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüsle mücadele kapsamında, toplam 12 belde ve köyün karantinada olduğunu bildirdi. Soylu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İlk kez Rize'de alınan karar değil. Türkiye'de belde ve köy olarak 12. karar. Bazı köylerde veya beldelerde bulaşım riski çok olunca bu kararı alabiliyorlar. Rize'de 5 ayrı noktada alınna tedbirin amacı bir ölüm vakası var ve 65 yaş üstü çok vatandaşımız var."

"FIRSATÇILAR KONUSUNDA ACIMASIZ OLACAĞIZ"

"Fırsatçılar konusunda acımasızız. Vatandaşımızı istismar edene acımayacağımızı bilmelerini isteriz. Şu ana kadar 217 farklı ürün satışı yapan vere işlem yaptık. Fahiş fiyat, stok ortaya koyanlarla ilgili özel bir birim oluşturduk.112, 156, 175 her birine vatandaşımızdan bekliyoruz bildirimleri." 

SEYAHAT KISITLANACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehirler arası otobüs seyahatlerine kısıtlama getireceklerini açıkladı. Şuan bu uygulamanın yapılmakta olduğuna dikkat çeken Soylu "bazı şehirlere giriş çıkışlarda termal kamerayla ölçüm yapıyoruz. Mücbir sebepler dışında şehirler arası seyahat kısıtlanacak" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.