VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HER DUYDUĞUNUZA İNANMAYIN..

25 Mart 2020

............................................

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan İzzet Baysal heykeli önünde bir vatandaş aniden fenalaşarak yere yığıldı. 55 yaşındaki erkek şahıs, caddede  gereksiz bir paniğe neden oldu. Vatandaşın alkollü olduğu ve tansiyonu düştüğü için bayıldığı, baygınlığın korona virüs ile hiç bir alakası olmadığı öğrenildi. Sosyal medyada bazı provokatörlerin fotoğrafı paylaşarak korona virüsü korkusu yaymaya çalışması tepki topladı. 

İzzet Baysal Caddesinde elinde eldiven, ağzında maske ile dolaşan 55 yaşında bir erkek vatandaş aniden yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar yere yığılan adama korona virüs şüphesiyle yaklaşmaya korktular. 112 ekiplerine hemen haber veren vatandaşlar, “Eyvah korona virüs Bolu’da” diyerek yorum yaptılar.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yere yığılan vatandaşı hemen hastaneye kaldırdılar. Vatandaşın alkollü olduğu ve tansiyonu düştüğü için bayıldığı tespit edildi. 

4 yorum yapılmış
  • Bolu
    25 Mart 2020 • 06:39
    Boluda korana var siz daha neyin pesindesiniz yok diyen de.gelsin uni hastanesine görsün
  • Bolulu
    25 Mart 2020 • 09:19
    Bolu'da korona falan yok ortalığı karıştırmaya çalışmayın.
  • Tue
    25 Mart 2020 • 09:33
    Hala neyi saklayıp neyi öldürmeye çalışıyorsunuz. Koronanın boluda olduğu bariz belli şeffaflığınızı gösterinde kaç kişinin olduğunu falan paylaşın insanların böyle gerçekliklere ihtiyacı var. Gerçek bu arkadaşlar amca ayyaşlıktan düşüp kalmış ama gerçekten covid 19 olsa çok mu mutlu olurduk böyle yere düşenleri görmememk ve düşmemek için evinizde kalın. DÜŞÜNÜN SEVDİĞİNİZIN AİLENİZİN NAAŞI KALIN POŞETLE EL DEĞMEDEN YAKLAŞAMADAN YIKANMAD
  • ormanci
    26 Mart 2020 • 07:26
    gecen hafta universtie 74 yasinda olen erkek hasta hakkinda bilgi vermiyorlar ise şimdi var olan hastayi niye söylesinler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.