VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARANTİNADAKİ KİŞİ SAYISI 69 OLDU

24 Mart 2020

...........................................

Yurt dışından uçakla İstanbul'a gelen öğrenci ve vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Bolu'daki yurtlara yerleştirilmişti. Bu güne kadar 49 kişinin karantina altına alındığı Bolu’da, 20 kişinin daha bu gün saat 15.00 sularında kentimize gelmesiyle 69’a ulaşmış oldu.

Yurt dışından gelen ve İstanbul Havalimanı'na inen öğrenci vatandaşlar otobüslerle Bolu’ya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bolu’ya gelen 49 yolcu Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin Gölköy Yerleşkesi'ndeki Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmişti. Havalimanında kontrolden geçen yolcular yurtlarda kendileri için ayrılan özel odalara alınmıştı.

SAYI ARTIYOR

49 yolcunun karantinaya alındığı Bolu’ya Pakistan’dan getirilen 20 kişi daha eklendi. Bu gün saat 15.00 sularında Bolu’ya ulaşan yaklaşık 20 kişi de Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin Gölköy Yerleşkesi'ndeki Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi.

2 yorum yapılmış
  • Hamile
    24 Mart 2020 • 06:26
    Biz korkumuza hastanelere gidemiyoruz hamileler bukadar sıkıntı yaşarken bu zor günlerde siz ise kolombiyadan virüsü getirin eğer ki bizi bu milleti düşünen birileri olsaydı hic bunlar buraya gelmezdi tebrikler doğrusu bolu zaten kücük yer virüs git gide herkese iyice yayılsın alkışlıyorum milletimin sessiz kalışını
  • Bolu14
    24 Mart 2020 • 21:55
    Pakistandan Türklermi gelmis..insanlar Ancak basın araciligi ile yazabiliyor sağolsunlar bizim sesimiz onlar yoksa halki kim duyar.Boluyu korumayan tehlikeye atan kimler varsa hangi yöneticilerse yarin onlarda hesap verir insanlara....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.