VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O ÖDEMELER ERTELENDİ

24 Mart 2020

.............................

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Nisan, mayıs ve haziranda muhtasar ve KDV beyannameleri ödemesi 6 ay öteleniyor" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla nisan, mayıs ve haziranda muhtasar ve KDV beyannamelerine ilişkin ödemelerin, 6’şar ay ötelendiğini açıkladı.

65 YAŞ ÜSTÜ VERGİ MÜKELLEFLERİNİN ÖDEMELERİ ERTELENDİ

Bakan Albayrak, paylaşımının devamında, 65 yaş üzerindeki vatandaş ve kronik rahatsızlığı bulunan vergi mükelleflerinin de ödemelerini yasağın sonuna kadar ertelediğini duyurdu.

MÜCBİR SEBEP HALİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLECEK SEKTÖRLER

Bakan Berat Albayrak, koronavirüs nedeniyle vergi süreçlerinde mücbir sebep hükümlerinden faydalanacak mükellefler için tebliğ hazırladıklarını belirterek, "‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ tedbirleri kapsamında vergi süreçleri bakımından mücbir sebep hükümlerinden faydalanacak mükellefler için bir ‘Genel Tebliğ’ hazırladık. Tebliğ ile mücbir sebep hali kapsamındaki sektörleri ve altında yer alan iş kollarını belirledik. Sektörlerin dışında, ticari, zirai kazanç sahibi veya serbest meslek erbabı olan tüm gelir vergisi mükellefi vatandaşlarımızı da (1.9 milyon kişi) mücbir sebep hali kapsamına aldık." dedi.

  • O ÖDEMELER ERTELENDİ
  • O ÖDEMELER ERTELENDİ
  • O ÖDEMELER ERTELENDİ
  • O ÖDEMELER ERTELENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.