VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH TERİM KORONA OLDU

23 Mart 2020

.................................................

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıkladı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi de korona virüsüne yakalanmştı. 

Terim'in açıklaması şu şekilde: "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.."

FATİH TERİM UYARMIŞTI

Sarı-Kırmızılı takımda bu gelişme şok etkisi yaratırken Fatih Terim'in koronavirüs tehdidi sebebiyle seyircisiz oynanan Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Deneyimli teknik adam Fatih Terim, koronavirüs tehdidi sebebiyle seyircisiz oynanan ve 0-0 biten maçın ardından hem yayıncı kuruluşa hem de basın mensuplarına sert açıklamalarda bulunmuştu.

"YA BİRİMİZDE ÇIKARSA?"

Ya birimizde koronavirüs çıkarsa sorusunu soran Fatih Terim, "850 kişi resmi görevli var. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var. Bizim gibi takım sporlarında erteleseniz bu bela virüsten korunacağız. Ama birimizde çıkarsa? Top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?" demişti.

"HEPİMİZ KARANTİNAYA GİDECEĞİZ"

Bir kişide dahi koronavirüs çıkarsa herkesin riskli durumda olacağını ifade eden Terim'in diğer açıklamaları şu şekildeydi:

"Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Hepimiz yardımcı olacağız. Bizim hayatımız, oyuncuların hayatı önemli değil mi? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasaydı evinizde olurdunuz. Bir tanemizde bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Buradaki top toplayıcı çocuklar da."

  • FATİH TERİM KORONA OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.