VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA KORONA TESTİ GELİYOR..

22 Mart 2020

............................................................

Bolu’da Yüksek Ateş Polikliniği Pazartesi günü itibari ile hizmet vermeye başlayacak. İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, yaptığı açıklamada, “Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanemizde Yüksek Ateş Polikliniğimiz 24 saat şeklinde Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Corona testinin ilimizde çalışılabilmesi için gerekli laboratuvar çalışması tamamlanmak üzeredir” ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğü, korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında yeni çalışmalarını kamuoyuna duyurdu. Buna göre İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol tarafından yapılan açıklamada, “Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanemizde Yüksek Ateş Polikliniğimiz 24 saat şeklinde Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.

CORONA TESTİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Corona testinin ilimizde çalışılabilmesi için gerekli laboratuvar çalışması tamamlanmak üzeredir. ‘Pandemi Hastaneleri Planımız’ ilimizdeki devlet ve özel hastanelerimiz ile yapılmış olup, acil servis, yoğun bakım ve ameliyathane planlarımız hazırlanmıştır.

SAĞLIK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

İl içinde sağlık hizmet sunumu için her türlü durumda personel hareket planlarımız ve tıbbi cihaz, ilaç organizasyon yönetimimiz tamamlanmıştır. Evde Sağlık Birimimiz hem telefonla hem ziyaret ederek 7/24 sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir.

İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemizde acil olmayan yatışlara ara verilmiştir. Havuzlarımız ve ortak alanlarımız kapalıdır. Lütfen siz de ülkemiz ve milletimiz için evde kalın, tedbirlere uyun” ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.