VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR

22 Mart 2020

...........................................................

Bolu Valiliği,  65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından, yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması için “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturduklarını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında dün akşam saatlerinde 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların dışarı çıkmalarına kısıtlama getirildiğini duyurmuştu.

Bolu Valiliği  sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağını duyurdu . Valilik,  sınırlama getirilen kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması için “Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulduğunu açıkladı. İhtiyaçlar için 112 hattının aranabileceği ifade edildi.

“ALO 112 HATTI ÜZERİNDEN İLETEBİLECEKLERDİR”

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valiliğimiz koordinesinde, sokağa çıkması kısıtlanan/yasaklanan tek başına yaşayan ve/veya herhangi bir yakını olmayan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın zorunlu/temel ihtiyaçlarını karşılanmak üzere “Vefa Sosyal Destek Grupları” oluşturulmuştur. Sokağa çıkması kısıtlanan/vatandaşlarımız, zorunlu/temel ihtiyaçlarına yönelik taleplerini ALO 112 hattı üzerinden iletebileceklerdir. Vatandaşlarımızın talepleri bölge/görev ayrımı yapılmaksızın alınacak ve doğrudan “Vefa Sosyal Destek Grupları”na iletilerek gereği yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

  • HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR
  • HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR
  • HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR
  • HİZMET AYAĞINIZA GELİYOR
1 yorum yapılmış
  • ORHAN
    23 Mart 2020 • 01:51
    65 yaş üstü evden çıkmasın tamam... peki 65 yaş altının evden çıkıp akşam eve virüs getirmesi durumu nasıl çözülecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.