VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ANONSLU UYARI

21 Mart 2020

............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ülke genelinde artan korona virüs vakaları üzerine Bolu halkına çağrıda bulundu. Başkan Özcan, belediye hoparlöründen yaptığı çağrıda, yaşlıların büyük risk altında olduklarını söyleyerek, “Sokakta acil işi olmayan tüm vatandaşlarımı evlerine dönmeye ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyorum.” dedi.

Bolu Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğündeki anons sistemi üzerinden halka seslenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, virüsün yayılmasını engellemek için vatandaşlara da büyük görev düştüğünü ifade etti. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşların büyük risk altında olduklarını söyleyen Başkan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

“Belediye Başkanınız olarak sizleri belli konularda uyarmak istiyorum. Bildiğiniz gibi, dünyamız ve ülkemiz olağanüstü bir süreçten geçmektedir. Bugün aracımla Bolu’nun bütün sokaklarını dolaştım. Üzülerek gördüm ki, Sağlık Bakanlığı yetkililerinin tüm uyarılarına rağmen, başta en büyük risk grubu olan yaşlılarımız olmak üzere çok sayıda vatandaşımız dışarıda ve parklarımızda bulunmaktadır. Bu durum toplumumuzun sağlığını riske atmaktadır. Sokakta acil işi olmayan tüm vatandaşlarımı evlerine dönmeye ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyorum.

Acil işi olmayan vatandaşlarımızı evlerine dönmeye davet ediyorum

Yine, en büyük risk grubu olarak tanımlanan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını kullanmamasını önemle tavsiye ediyorum. Biz belediye çalışanlarımız ile birlikte dezenfeksiyon dahil tüm önlemleri eksiksiz olarak almaya gayret ediyoruz. Ancak sadece bizim alacağımız önlemler yeterli olmayabilir, sizlerden de kurallara harfiyen uymanızı, yetkililerin önerilerini eksiksiz olarak yerine getirmenizi bekliyorum. Bu günler geçecek, sabırlı bir şekilde uyarılara dikkat ettiğimiz takdirde, inşallah ülkemiz ve Bolu’muz, bu hastalığı daha fazla yaşamadan, bu belayı başımızdan def edeceğiz. Ben tekrar sokaktaki vatandaşlarımıza, acil işleri olmadığı takdirde evlerine davet ediyorum. Bu vesile ile Miraç Kandilinizi de kutluyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.