VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DAKİ AVM’LERDE SON DURUM

21 Mart 2020

.............................................

Haber: Adnan KARABULUT                                                  

Bolu’da korona virüs önlemleri kapsamında kentte bulunan alışveriş merkezlerinden Cadde AVM tamamen kapanırken, 14 Burda AVM’de de Migros mağazası dışındaki tüm mağazalar kepenklerini indirdi. Bolu Dağı’nda  bulunan Highway AVM’de ise mağazalar korona virüs önlemleri nedeniyle işyerlerini kapattı. AVM yönetiminin ilerleyen günlerde alacağı karar bekleniyor. 

CADDE AVM KAPANDI

Korona virüs tehlikesinin her geçen gün artmasının ardından alışveriş merkezleri de tek tek kapanmaya başladı. Bolu’da İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Cadde AVM, korona virüs önlemleri nedeniyle tamamen kapandı.

14 BURDA AVM'DE SADECE MARKET AÇIK

D-100 kara yolu kenarında bulunan 14 Burda AVM’de ise Migros market dışındaki işyerlerinin tamamı korona virüs önlemleri nedeniyle işyerlerini kapattı. AVM’de tek açık işyeri olan marketin açılış kapanış saatleri de değişti.

HİGHWAY’DE MAĞAZALARIN HEPSİ KAPANDI

Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan Highway Alışveriş Merkezi’nde mağazalar korona virüs önlemleri nedeniyle kapanırken, az sayıda işyeri ise faaliyetlerini sürdürüyor. Highway AVM yönetimi çalışanlarının mesaisi saat 12.00’da başlarken akşam saat 20.00’de de bitiyor. AVM yönetimi çalışanlarına esnek çalışma saati uygulamasına geçti. Highway AVM yönetiminin önümüzdeki günlerde alışveriş merkezini kapatması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.