VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU TEK YÜREK OLDU

20 Mart 2020

............................................................

Bolu’da vatandaşlar, koronavirüs tehdidine karşı büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına destek vermek üzere dün akşam saat 21.00’de balkonlardan sağlık çalışanları için alkış tuttu.

Ülke genelinde dün akşam saat 21.00’de koronavirüs tehdidine karşı 24 saat boyunca büyük bir mücadele veren  sağlık çalışanlarına destek için  vatandaşlar, balkonlarda alkış tuttu. Sağlık çalışanları için balkonlardan 1 dakikalık alkışa Bolu da destek verdi. Sosyal medya kullanıcıları moral için düzenlenen bu çağrıya ilişkin gün boyu halkı desteğe çağırdı.

BAKAN KOCA TWİTTER’DAN DESTEK VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Twitter’dan paylaşımdan çağrıda bulunarak, “Alkışlayalım! Ne Kadar Alkışlasak Azdır! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bolu  Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • vatanda
    20 Mart 2020 • 23:52
    alkışlar sokakları inletti diyorsunuzda etrafında bir özel bir devlet 2 tane hastahane olan bir yerde oturuyorum ben ve ailemden başka alkış tutan kimseyi görmedim duymadım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.