VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL'DAN KORONA VİRÜS UYARISI

19 Mart 2020

....................................

İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, vatandaşlardan korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında  mümkün olduğunca hastanelere gelmemelerini istedi.

Bolu’da korona virüs tedbirleri arttırılarak devam ediyor. Öğle saatlerinde Bolu Valiliği tarafından şehirdeki rakamlar açıklanırken, alınan önlemler vatandaşlara tekrar hatırlatıldı. İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak vatandaşlardan mümkün olduğunca hastanelere gelmemelerini istedi.

Demirkol yaptığı paylaşımda, “Sağlık Bakanlığımızca her türlü ilaç, malzeme ve ekipman ihtiyacımız karşılanmıştır. Hastanelerimize mümkün olduğu kadar gelmeyiniz. Aile hekimlerimiz, gerekirse ilk başvuru yeriniz olsun. Evde sağlık hizmetlerimiz aksamadan devam etmektedir. Gebe okullarımızda sürecin hassasiyeti sebebiyle eğitime ara verilmiştir. Diş hastanemizde tüm illerde olduğu gibi MHRS randevulu hastalarımızın randevuları acil olanlar dışında ileri bir tarihe ertelenmiştir. ALO 184'ün yanı sıra il genelinde bilgilendirme amaçlı sabit telefonumuz; 0374-2176191'dir. Olası her türlü duruma karşı hastane organizasyonlarımız hazırdır. Allah'ın yardımıyla birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.