VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

17 Mart 2020

...........................

Bolu’da, korona virüsü tedbirleri kapsamında kapatılan kafeler nedeniyle en işlek sokaklardan birisi olan Börekçiler sokak sessizliğe büründü. Bankaların önlerinde ise, uzun kuyruklar oluştu.

İçişleri Bakanlığı’nın dün akşam saatlerinde açıkladığı korona virüsü tedbirleri kapsamında kafelerin faaliyetleri durduruldu. Türkiye’de vaka sayısının 47’ye ulaşması sonrasında hızla alınan tedbirler nedeniyle şehirlerde büyük bir sessizlik hakim oldu. Bolu’nun en işlek sokağı olan ve birden fazla kafenin bulunduğu Börekçiler sokak üzerindeki işletmeler bu sabah kepenklerini açmadılar. Kafelerin açık olmaması sokakta büyük bir sessizliğe neden oldu.

BANKALAR DA TEDBİR ALDI

Korona virüsü tedbirleri kapsamında bankalar da kendi tedbirlerini aldı. Özellikle emeklilik promosyonu için bugünlerde yaşlıların yoğun olarak giderek uzun süre sıra bekledikleri bankalardan açıklama geldi. Emeklilik maaşı alınacak banka değişikliklerinin dijital ortamdan yapılabileceği duyuruldu. Aynı zamanda, bankaların bekleme bölümlerinde yoğunluk oluşmaması için vatandaşlar banka şubelerine belirli sayılarda alındı. Müşterilerin tamamının bankalara alınmaması nedeniyle şubelerin önlerinde kuyruklar oluştu.

1 yorum yapılmış
  • Cemal
    17 Mart 2020 • 09:48
    Bazı cafeler açık bazıları kapali
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.