VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AVM'LERDE CORONA ÖNLEMİ

14 Mart 2020

......................................

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerde saat 12.00 – 20.00 saatleri arasında geçerli olacak şekilde esnek çalışma saati uygulanması için tavsiye kararı aldıklarını açıkladı.

Çin’de başlayıp dünyaya yayılan ölümcül Corona Virüsü’nün Türkiye’ye de sıçramasının ardından ülke genelinde çeşitli tedbirler alınmaya başladı. Tedbir alan sektörlerden biri de her gün milyonlarca insanın giriş yaptığı alışveriş merkezleri (AVM) oldu. Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, müşterilerin sağlığı için Coronavirüs tedbirleri kapsamında bir toplantı düzenleyerek, salgın sürecine ilişkin bir dizi önlemler alındı.

ÇALIŞMA SÜRESİ KISALTILDI

Alınan önlemler kapsamında, ilk etapta AVM’lerde çalışma süresi kısaltıldı. AVM’lerin saat 12.00 – 20.00 arasında hizmet vereceği açıklandı. AVM’lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edileceği belirtildi. AVM’ler daha önce 10.00 -22.00 saatleri arasında hizmet veriyordu.

4 yorum yapılmış
  • HighWay
    14 Mart 2020 • 11:15
    Saçma sapan yazılar yazıyorsunuz kapandığı falan yok sadece tavsiye yazısını gerçek gibi insanlara yansıtıyorsunuz 8 de falan kapandığı yok keşke kapansa ama hala açık ve hiç bir mağazaya bu şekilde bir yazı gelmemiştir.
  • Bolu
    14 Mart 2020 • 09:36
    Avm yönetimleri kararı kabul etmemiştir istege bağli olarak ister kapatın ister kapatmayin şeklinde yazı paylaşmışlardır asıl bu avmlerin daha fazla önem alması gerekli okulları kapatip bütün millet avmye akin ediyor hani nerde bu tedbir alınmasi okulların kapatılıp millete tatil havası vermenin bi anlamı yoktur
  • Bolulu
    15 Mart 2020 • 10:10
    Avmler daha cok tehlike saçiyo heryerden önce avmlerin önlemi alınmalı
  • Bolulu14
    16 Mart 2020 • 01:01
    Avm sahiplerinin işene gelmediği için dinlenme tesisi oldular nerede denetim nerede !!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.