VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTANE YÖNETİMİNDEN ANLAMLI KLİP

14 Mart 2020

..........................

HABER- Ayşe Songül Erhan

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi bir klip yayınladı. Klipte hastanede tedavi gören hastalar, hastane ve doktorlarla ilgili görüşlerini bildirerek çok memnun olduklarını dile getirdiler. Kanserle mücadele eden bir hasta ise “Hastaneden o kadar memnunum ki, bazen kanser olduğum aklıma bile gelmiyor” ifadelerini kullandı.

Bolu’da hizmet veren İzzet Baysal Devlet Hastanesi 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle hastanede tedavi gören hastalarla röportaj yaparak bir klip çekti. Servislerde tedavi gören hastalar sağlık çalışanlarından övgüyle bahsettiler., “Hastaneden, doktorlarımızdan ve hastane çalışanlarından çok memnunuz . Hem hastaya, hem hasta yakınlarına ilgi, alaka ve kalite had safhada. Burası hastane değil de bizim evimiz gibi oldu. Doktorlar bizimle çok iyi ilgileniyor, motive edici konuşmalar yapıyorlar. İyi ki varsınız Allah Doktorlarımızdan razı olsun” dedi. Kanserle mücadele eden bir hasta ise “o kadar memnunum ki bazen kanser olduğum aklıma bile gelmiyor” ifadelerini kullandı.

Hastanenin sosyal medya hesabından yayınlanan klip büyük beğeni topladı.

  • HASTANE YÖNETİMİNDEN ANLAMLI KLİP
  • HASTANE YÖNETİMİNDEN ANLAMLI KLİP
1 yorum yapılmış
  • Ramazan
    14 Mart 2020 • 13:42
    Arastirmada hastaneside Köroğlu hastaneside bildiğiniz kasap hane kimse kusura bakmasın ben 8 yaşındaki oglumu götürdüm düşmeden dolayı burnunda bişey varmı diye Köroğlu hastanesi tek yaptığı burnunu pense gibi bir şeyle açıp dediği tek kelime acil ameliyat ama çocuk enesteziyi kaldirirmi kaldirmami bilmiyoruz bunun üzerine araştırmaya gittim ordada ilgilenen olmadı özel bı hastaneye gittim bir fisfisla bir hap verdi 1 hafta sonra hiç bir şeyi kalmadı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.