VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“MÜDÜR OLMAK DEĞİL ADAM OLMAK ÖNEMLİ”

13 Mart 2020

.........................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, bazı okul müdür ve müdür yardımcılarının gençleri yanlış yönlendirmesine, gençlere Ülkü Ocaklarına gidilmemesini telkin etmesine  tepki göstererek, “Ülkü Ocakları düşmanı haindir, kahpedir, şerefsizdir. Bu son uyarı olup tekrarında her birinizin videosunu yayınlayıp gerekeni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Müdür olmak değil adam olmak önemli” sözlerini kullandı.

Sosyal medyada paylaşım yaparak tepkisini ortaya koyan İsmail Akgül, söylentilerin tekrarlanması halinde kişilerin videolarının yayınlatacağını da belirtti.

Akgül’ün paylaşımı şu şekilde: “Sosyal medyadan son ikazdır. Bazı ilimizde ve ilçelerimizde birkaç okul müdür ve müdür yardımcısının Ülkü Ocaklı Gençlerimize "Ülkü Ocaklarına gitmeyin" şu vakfa, şu derneğe gidin gibi yönlendirmelerinin yapıldığını duymaktayız.

ÜLKÜ OCAKLARI DÜŞMANI HAİNDİR

Bu ülke sizin gibiler yüzünden 15 Temmuz yaşadı. Ülkü Ocakları olarak size bir daha bu fırsatı asla vermeyiz..Siz tatli koltuklarınızda oturasınız diye şehit vermiyoruz. Sokaklarda boşuna nöbet tutmuyoruz. Ülkü Ocakları düşmanı haindir, kahpedir, şerefsizdir.

Bu son uyarı olup tekrarında her birinizin videosunu yayınlayıp gerekeni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Müdür olmak değil adam olmak önemli vesselam”

1 yorum yapılmış
  • lokma
    15 Mart 2020 • 23:32
    adamın biri var 63 yaşına gelmiş yıllaaardır okul müdürü yolda zor yürüyor haaalaaa okul müdürlüğü yapacak emekli olmayacam die uğraşıyor ve o adamın eşi de aynı haaalaaa çaşılıyor yeter yaw yaw bırakında gençler gelsin artık gençlerin önünü açın tabi para tatlı nie bıraksınlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.