VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARI

13 Mart 2020

.....................................................

Bolu'da Corona Virüsüne karşı gerekli tedbirler alınmaya devam ediyor. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, hastanelere ziyaret saatinin 19.00 ile 20.00 saatleri arasında olacağını duyurdu.

Corona virüsü vakalarının Türkiye’de de ortaya çıkması sonucu ülke çapında tedbirler alınırken, Bolu’da da alınan önlemler had safhada.

Hastanelere ziyaret saatlerinde değişiklik yapan Sağlık İl Müdürlüğü’nün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Sağlık Bakanlığı Korona Virüs Bilim Kurulu önerileri doğrultusunda, Korona virüs ile temasın önlenmesi amacıyla, alınan tüm sıkı tedbirlere ek olarak;

Hastanemizdeki ziyaret saatleri: akşam 19.00 ile 20.00 saatleri arasında, hastanın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yalnızca bir kişinin ziyaretine izin verilecek şekilde düzenlenmiştir.Hastanemizde refakatçi olarak kalacak kişi sayısı bir kişi ile sınırlı olup zorunlu olmadıkça refakatçi değişimi yapılmaması gerekmektedir. Tüm hasta ve hasta yakınlarımızın gerekli hassasiyeti göstermesi hususunda gereğini rica ederiz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.