VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇÖZÜM BADEM BIYIKLI HOCAYMIŞ

10 Mart 2020

.................................

Haber: Adnan Karabulut

Boluspor TFF 1. Lig’in 27’nci haftasında kendi evinde Adanaspor’u ağırladı. İsmail Konuk ve Gökhan Sazdağı’nın golleri ile 2-1 kazanan Boluspor TFF 1. Lig’de 15’inci sıraya yükseldi. Konuk Adanaspor’un golünü ise 14’üncü dakikada Etame’den geldi.

Boluspor karşılaşmaya Orlando Mosquera, Sincere Seth, İsmail Konuk, Fethi Özer, Cumali Bişi, Emir Halilovic, Mustafa Durak, Melih Okutan, Mustafa Eskihellaç, Gökhan Sazdağı ve Rok Kidric ilk 11’i ile başladı

Konuk Adanaspor ise İrfan Can Eğribayat, Uğurcan Yazğılı, Evren Korkmaz, Hakan Çinemre, Özkan Taştemur, Hakan Barış, Celil Yüksel, Emeka Friday Eze, Ahmet Dereli, Samican Keskin ve M’Billa Etame ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşma ev sahibi Boluspor’un vuruşu ile başladı. Maça etkili başlayan konuk Adanaspor golü de erken buldu. 14’üncü dakikada Eze ile ceza sahası önünde ver kaç yapan M’Billa Etame kaleci Orlando Mosquera’yı mağlup etti ve Adanaspor’u 1-0 öne geçirdi.  Golden sonra beraberlik golü için bastıran Boluspor, ceza sahasına girmekte zorlandı. Ceza sahasına girdiği pozisyonlarda ise son vuruşta yetersiz kalan kırmızı beyazlılar, geride boşluklar verdi. Konuk Adanaspor’da, geride boşluk veren Boluspor kalesine geldiği kontra ataklar ise golü bulmak için yeterli olmadı. 45+2’nci dakikada ceza sahasında topla buluşan Gökhan Sazdağı topu mutlak pozisyonda dışarıya gönderdi. İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca ilk yarı konuk Adanaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonlandı.

KIDRIC’E TAHAMMÜL KALMADI

İkinci yarı konuk Adanaspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarının başında Adanaspor’da Etame’nin yerine Eren Keleş oyuna dâhil oldu. 51’inci sağ kanattan Eze’nin ortasında Ahmet Dereli topu kafa vuruşu ile dışarıya gönderdi. 55’inci dakikada Adanaspor’da Cemil Yüksel İsmail Konuk’a yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü. İkinci yarıda etkisini iyice arttıran Boluspor, ceza sahasında girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Boluspor’da 55’inci dakikada Mustafa Eskihellaç yerine Bilal Kısa oyuna girdi. Dakika 71’de Boluspor’da Emir Halilovic yerine Kubilay Türk Yılmaz oyuna dâhil oldu. 75’inci dakikada Adanaspor’da Hakan Barış’ın yerine Amidou Diop oyuna girdi. 77’nci dakikada Adanaspor’da Eze, ceza sahasında mutlak golü kaçırdı.

Boluspor’da Rok Kidric ceza sahasında yararlanamadığı pozisyonlarda tribündeki futbolseverlerden yoğun tepkiler aldı. Ceza sahası dışında yapamadığı müdahaleler ve ceza sahası içindeki pozisyon hatalarından dolayı Bolusporlu taraftarların oyundan alınmasını istediği Kidric’e ıslıklar ve tezahüratlar ile tepki gösterdi. Kidric ise tribünlerdeki taraftarlara çabalamayarak cevap verdi.

Boluspor aradığı golü 83’üncü dakikada buldu. Ceza sahasındaki karambolde topu ağlara gönderen İsmail Konuk takımının beraberlik golünü attı. Beraberlik golünden sonra baskısını iyice arttıran Boluspor, galibiyet golünü de Gökhan Sazdağı’nın ayağından buldu. 87’nci dakikada ceza sahasına gelen ortada Gökhan Sazdağı golü attı ve Boluspor, Adanaspor karşısında 2-1 öne geçti. Boluspor’da golden sonra oyundan alınan Rok Kidric’in yerine Emre Öztürk oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca Boluspor, sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Boluspor, bu skor ile TFF 1. Lig’de 24 puan ile 15’inci sırada yer alırken, konuk Adanaspor ise 19 puan ile 17’nci sırada yer aldı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.