VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİMON KOLONYASI STOKLARI TÜKENDİ

10 Mart 2020

...............................

ÖZEL HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu’da hizmet veren İmren Kolonyaları’nın sahibi Ali Palazoğlu, coronavirüs nedeniyle kolonya satışlarında büyük artış olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız antibakteriyel olduğu için alkol oranı yüksek olan 80 derecelik limon kolonyalarına akın ediyor. Okullarda öğretmenlerin talimatıyla da, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencileri kolonyacılara yönlendiriliyor. Şu an stoklarımızda limon kolonyası kalmadı” ifadelerini kullandı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan bugüne kadar 3 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği coronavirüs nedeniyle vatandaşlar önlemlerini artırdı. Bolu'da uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda özellikle etil alkol içeren kolonya satışlarında büyük artış yaşandı.

"STOKLARIMIZ TÜKENDİ"

Bolu Demokrasi Meydanı’nda hizmet veren İmren Kolonyaları sahibi Ali Palazoğlu, son günlerde kolonya satışlarında artış olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız antibakteriyel olduğu için alkol oranı yüksek olan 80 derecelik limon kolonyalarına akın ediyor. Şu an limon kolonyası stoklarımız da tükendi. Diğer kolonya çeşitlerimize o kadar ilgi yok. Okullarda öğretmenlerin talimatıyla da, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencileri kolonyacılara yönlendiriliyor. Çanta boy kolonyalarımız bir günde tükendi” ifadelerini kullandı.

  • LİMON KOLONYASI STOKLARI TÜKENDİ
  • LİMON KOLONYASI STOKLARI TÜKENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.