VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - İŞTE O ANLARDA YAŞANANLAR

10 Mart 2020

......................

Bolu'da geçen geçen Pazar günü Şehirlerarası Otobüs Terminalinde görevli polis memuruna, kendilerini yüksek sesle müzik dinlememeleri konusunda uyardığı gerekçesiyle mukavemet ettiği öne sürülen 4 kişi gözaltına alınmıştı. O anların görüntüleri ortaya çıktı.

Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde görev yapan polis memuru, araçta yüksek sesle müzik dinleyen grubu uyardı. Uyarılara rağmen müziğin sesi kısılmayınca polis memuru, araçta bulunanlardan kimlik istedi. Bunun üzerine polis memuru ile araçta bulunan 4 kişi arasında tartışma çıktı. Polis memuru beylik tabancasıyla havaya ateş açarak, şüphelileri uzaklaştırmaya çalıştı. Polis memurunun telsizden anons ederek yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin müdahale ettiği 4 kişi gözaltına alındı. O anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bolu Gazetesi'nin ulaştığı görüntülerde yaşanan korku dolu anların kameraya yansıdığı görüldü.

Kaynak: Bolu Gazetesi

 

4 yorum yapılmış
  • Ahmet
    10 Mart 2020 • 01:11
    Durup dururken kimse kimseye bir sey yapmaz. yüksek sesle müzik dinlemeyeceksin kardeşim.efendi olacaksın devletin polisine ahkam kesmeyeceksin.
  • melungeon14
    10 Mart 2020 • 02:08
    basacan tokadı..şimdiki gençlik beş para etmez.ne saygı ne sevgi var şımarık bir devir ve ortamda yaşıyorlar..birde aileleri çok şımarık yetştiriyorlar..ne varsa eski günlerde vardı yokluk vardı ama saygı sevgi vardı şimdi para her şeyi bozdu ve aldı gitti...
  • Vatandas
    10 Mart 2020 • 07:23
    Devletin polisine askerine el kaldıranın kafasını kırmayacaksın ezeceksin ki ibret olsun bu tiplere
  • Yakup
    11 Mart 2020 • 07:58
    Konunun ne oldugunu bilmeden bos beles konusmayin sahitmisiniz olayada yorum yapiyosunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.