VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TESADÜF ESERİ KURTULDU

8 Mart 2020

.............................

Bolu'da, ıssız bir noktada sulama kanalına düşerek ayağı kırılan Mehmet K.(55) donmaktan, köpeğini gezdirmek için oradan geçen Bora Aydın isimli kişinin sayesinde kurtarıldı. 

Olay, saat 23.30 sıralarında Alpağut Mahallesi 204'üncü sokakta meydana geldi. Mehmet K. isimli kişi yolda yürüdüğü sırada dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten sulama kanalına düştü. Karasu, Yaklaşık 20 santimetre su derinliği olan kanalda ayağı kırıldığı için yatar pozisyonda kaldı. Issız alanda yarım saat boyunca suyun içinde feryat eden ve ayağa kalkamayan Mehmet K.'nin bağırışlarını, bu sırada köpeğini gezdirmek için oradan geçen Bora Aydın duydu. Aydın, sese doğru gittiğinde sulama kanalında yatan adamı gördü ve durumu itfaiye ile 112 Acil ekiplerine haber verdi. 

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle Mehmet K.'nin yanına indi. Sedyeye koyulan adam, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Soğuk havanın yaşandığı Bolu'da suyun içinde yaklaşık 45 dakika kalan adamın donmak üzere olduğu görüldü. Mehmet K., 112 Acil ekipleri tarafından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Suya düşen adamı fark ederek kurtarılmasını sağlayan Bora Aydın, "Bağırıyordu. İtfaiyeye ambulansa haber verdim. Ben 20 dakikadır buradaydım. Suların içindeydi. Köpeğimi gezdirmeye çıkmıştım." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.