VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDEN 'KADINLAR GÜNÜ' SÜRPRİZİ

7 Mart 2020

................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kadın personellerimiz verimlilik açısından erkek personellere göre çok daha iyi noktada. Dolayısıyla kadın personellerimizin çalışmasından son derece memnun olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.”  ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi’nde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla haftanın son mesai gününde bir program düzenlendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, kadın belediyede çalışanlarına "Kadınlar Günü" dolayısıyla karanfil ve hediye çeki dağıttı.  Meclis salonunda gerçekleşen programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, CHP Belediye Meclis Üyeleri Asuman Şentürk Tekin ve Resmiye Kahruman ile belediyenin çeşitli birimlerinden görev yapan kadın personeller katıldı.

“Kız çocuklarının en iyi şekilde eğitilmesi gerekiyor”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan, ülkenin gelişiminde kadının büyük rol üstlendiğini vurgulayarak, “Annelerimiz, emekçilerimiz toplumu aslında var eden, eğiten kişiler. Toplumun her alanında kadınların dokunmadığı hiçbir yer yok. O yüzden ben bir eğitimci olarak kadınların eğitilmesini çok önemsiyorum. Özellikle kız çocuklarının en iyi şekilde eğitilmesi gerekiyor. Yine toplumların eğitilmesinde erkeklerden çok bizlerin yani kadınların rolü var. Çünkü çocukları bizler yetiştiriyoruz. Eğer biz kızımızı, oğlumuzu merhametli, vicdanlı iyi bir insan olarak yetiştirirsek işte o zaman mutlu aileler olur. İşte o zaman toplum olarak kalkınırız. O nedenle eğer biz var olmak bir yerlere gelebilmek istiyorsak çocuk eğitimine önem vermeliyiz.” dedi.

“Kadın personellerimiz verimlilik açısından çok daha iyi”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da konuşmasında kadına yönelik şiddet konusuna dikkat çekerek; “Biz kadına karşı şiddeti tartışıyoruz. Ama kadınların şiddet uygulayan erkekleri besleyip büyütüp hayata hazırladıklarını unutuyoruz. Demek ki kendimizi sorgulamamız, empati yapmamız lazım. Benim tavsiyem oğlunuz varsa onu bu konuda uyarın.” diye konuştu.
Başkan Özcan kadın personellerin sergiledikleri performansıyla ilgilide değerlendirmelerde bulunarak, “Kadın personellerimiz verimlilik açısından erkek personellere göre çok daha iyi noktada. Dolayısıyla kadın personellerimizin çalışmasından son derece memnun olduğumu da sizlerle paylaşmak istiyorum.”  ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan salondaki kadın çalışanlara karanfil ve hediye çeki dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günleri’ni kutladı.

  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN 'KADINLAR GÜNÜ' SÜRPRİZİ
  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN 'KADINLAR GÜNÜ' SÜRPRİZİ
1 yorum yapılmış
  • Nezahatnar
    7 Mart 2020 • 09:25
    Teşekkür ederim sayın başkan ancak CHP li belediyelerin kadına verdiği değeri herkes görmeli bir BOLU lu olarak saygılar yolunuz açık olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.