VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SONUNDA 'GÜL'DÜK

7 Mart 2020

.......................................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor TFF 1. Lig’in 26’inci haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaştı. 16 haftadır galibiyet yüzü göremeyen kırmızı beyazlılar, Keçiörengücü'nü Gökhan Sazdağı'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve galibiyet hasretini sonlandırdı.

Boluspor maça Orlando Mosquera, Sincere Seth, İsmail Konuk, Fethi Özer, Gökhan Sazdağı, Cumali Bişi, Arif Morkaya, Melih Okutan, Emir Halilovic, Mustafa Eskihellaç ve Rok Kidric ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi Keçiörengücü ise Metin Uçar, Abdulkadir Korkut, Samet Akaydın, Cihan Can, Hüsamettin Tut, İshak Çakmak, Uğur Utlu, Cem Ekinci, Burak Aydın, Diabang Dialiba ve Famoussa Kone ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Bülent Birincioğlu’nun yönettiği maç ev sahibi Keçiörengücü’nün vuruşu ile başladı. Maça etkili başlayan Boluspor, golü de erken buldu. Sağ kanattan Melih Okutan’ın getirdiği topta ceza sahasında buluşan Gökhan Sazdağı Boluspor’u 1-0 öne geçirdi. 31’inci dakikada gelişen Keçiörengücü atağında Cihan Can’ın ortasında topa yükselen Uğur Utlu topa dışarıya gönderdi. Orta saha mücadelesi ile geçen ilk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında Mustafa Eskihellaç’ın vuruşunu Keçiörengücü kalecisi Metin Uçar kurtardı. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı konuk ekip Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonlandı.

KALESİNDE DEVLEŞTİ

İkinci yarı konuk ekip Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Keçiörengücü, Cihan Can’ın yerine Erdi Dikmen’i oyuna dâhil etti.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan ev sahibi Keçiörengücü, Boluspor kalesine ard arda geldi. Boluspor, Keçiörengücü'nün ataklarına kontra atak ile cevap verdi. Kontra ataklarla gol arayan Boluspor, ceza sahasında çoğalamadı ve gol pozisyonuna giremedi. 

Keçiörengücü, kırmızı beyazlıların kalesine akın akın geldi ama Boluspor'un kalecisi Orlando Mosquera kalesinde adeta devleşti. Karşı karşıya 2 net gol pozisyonunda kalesine gole kapatan Mosquera, ceza sahası dışından vuruşlarda da başarılı oldu. İkinci yarının sonuna 4 dakika ilave edildi. 90+4'te Keçiörengücü ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Orlando Mosquera bu vuruşuta da kalesini gole kapadı ve Boluspor'un galibiyetinde baş rol oynadı.

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig'de 21 puan ile 16'ncı sırada yer alırken, ev sahibi Keçiörengücü ise 34 puan ile 9'uncu sırada yer aldı. 

4 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVENYKSEL
    7 Mart 2020 • 06:07
    YARABBİ ŞÜKÜR
  • ORHAN
    7 Mart 2020 • 08:07
    KALAN 5 MAÇTA EN FAZLA toplamda 8 puan alırız şu an likde kalma şansımız %35
  • BOLUSPORUSEVENYKSEL09
    7 Mart 2020 • 08:50
    YARABBİ ŞÜKÜR
  • Mustafa
    7 Mart 2020 • 10:02
    Hele şukür nasil olduda yendik takim cok iyi olmasada yeterince mucadele etti ama sunu anlamiyorum kidrici hala oynatiyolar adamdan bi cacik olmaz hepsi bir nebze iyi kidric geldi geleli kotu hayir oyuncular okadar ugrasiyor top ona geldim tik yok oyuncularida yoruyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.