VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MECLİSTE FATİH METİN TARTIŞMASI

4 Mart 2020

................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban’ın, “Fatih Metin, isminin herhangi bir cadde, bulvar veya sokağa verilmesini istemiyor” ifadelerine, “İsim vermek, kişiye teşekkür etmektir. Biz bu maksatla yapıyoruz, ama sen Fatih Metin isminin Bolu’da yaşatılmasını istemiyor olabilirsin” şeklinde yanıt verdi.

Bolu Belediye Meclisi Mart Ayı 1. Oturumu’nda, Fatih Metin isminin cadde, sokak veya bulvara verilmesi önergesinin ardından söz alan Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban, “Fatih Metin’in isminin cadde veya bulvara verilmesi konusunda bizim grup olarak kendisi ile bir görüşmemiz oldu. Kesinlikle böyle bir şeyi istemiyor. Fatih Metin’den böyle bir kesinlik alınca, biz grup olarak bir şey düşündük. Fatih Metin’in ve Ak Parti Grubu’nun da isteği ile Alparslan Türkeş isminin daha uygun olacağını söylüyoruz. Eğer meclisimiz bu önergeyi bu hale getirirse daha uygun olacaktır. İstemeyen birinin ismini zorla vermenin şık ve etik olmayacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“SEN FATİH METİN İSMİNİN BOLU’DA YAŞATILMASINI İSTEMEYEBİLİRSİN”

Balaban’ın sözlerine cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın Fatih Metin egoları olan bir arkadaşımız değil. Dolayısıyla kendi ismini bir yere verilmesini istiyorum demez.  İsim verilirken de kişinin muafakatı alınması diye bir şey yok. Suat Çelen ismi verdik Suat Çelen’e açıp sorduk mu? Sorsaydık benim ismini vermeyin derdi. Nezaketen de olsa derdi. Ama sizin Fatih Metin’in isminin yaşatılması ile ilgili probleminiz mi var. Bunu da anlayamadım. Yüksel Ceylan ismi bir yer verilirken Yüksel Ceylan senin ismini bir yer verelerim denildi mi?  Böyle şey olur mu? İsim verme, kişiye teşekkür etmedir. Sen Fatih Metin isminin Bolu’da yaşatılmasını istemeyebilirsin. Fatih Metin beni arar bu konuyu çekmeni istiyorum derse ben çekerim. Ama bu son derece iyi niyetle güzel düşüncelerle Bolu Belediye Meclisi gündemine getirdik” şeklinde konuştu.

 Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • Belediyeci117
    4 Mart 2020 • 21:39
    Fatih METİN öldümü?
  • Bunedirbyle
    4 Mart 2020 • 23:08
    Halkın yarısı yoksulluk sınırının altında insanlar temel ihtiyaçlarını zor karşılıyor üstüne boluya son 20 yılda bir şey katmadıkları gibi mecliste keyfe keder şunun ismi koyulsun bunun ismi koyulsun önergesi veriliyor kim kimi nasıl yalayacağını şaşırmış umarım tez zamanda o ihtiyaç sahibi insanlar arasına düşersiniz çünkü siz en ufak bir makam mevkiyi bile haketmiyorsun ki hakederek de gelmediniz
  • AydnErelik
    6 Mart 2020 • 00:44
    Teşekkürler Sayın Tanju ÖZCAN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.