VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 3 MART SALI

3 Mart 2020

......................................

1-Demirciler köyü halkından (Merhum) hacı Kasım CAN’ın eşi, (Merhum) hacı Mustafa CAN, Nezaket, Zeynep ve Murat’ın anneleri, Sabriye CAN’ın kayınvalidesi, İsmail KURUKAN’ın ablası;SAFURE CAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Demirciler köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Çarşı mahallesi halkından emekli öğretmen Seyit Ali DEMİRBAŞ’ın eşi, Ayşen ve Bekir DEMİRBAŞ’ın anneleri;FAZİLET DEMİRBAŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez mezarlığına defnedilecektir.

3-(Merhum) Süleyman YİĞİT’in eşi, Atıf, Asıf, Emin ve Adem YİĞİT’in anneleri;NEBAHAT YİĞİT Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen İlçesi Pazarköy Bürnük KÖyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi Göncek köyü halkından (Merhum) Safiye BALABAN’ın eşi, Uğur BALABAN’ın babası, Köy Hizmetlerinden emekli;MÜKERREM BALABAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü mahallesi Çayırpınarı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

5-Nuray AKÇA’nın eşi, Mustafa ve Ahmet AKÇA’nın babaları, Türk Telekomdan emekli İbrahim AKÇA’nın kardeşi, Ahmet DÖNDÜ’nün oğlu;MUHAMMET AKÇA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Yığılca İlçesi Aksu köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.