VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YİNE 'GÜL'EMEDİK

2 Mart 2020

.................................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor, deplasmanda Giresunspor’a konuk oldu. Teknik Direktör değişikliğinden sonra Fırat Gül ile ilk maçına çıkan Boluspor, Giresunspor’a 2-0 mağlup olarak 25. haftayı 16. sırada tamamladı.

Boluspor maça Orlando Mosquera, Hayrullah Bilazer, İsmail Konuk, Fethi Özer, Emir Halilovic, Cumali Bişi, Gökhan Sazdağı, Melih Okutan, Mustafa Eskihellaç, Mustafa Durak ve Kubilay Türk Yılmaz ilk 11’ i ile başladı.

Ev sahibi Giresunspor ise Metin Erol, Numan Çürüksu, Muhammet Bayır, Ahmet Kesim, Berkan Yıldırım, Landel, Ahmet İlhan Özek, Foguinho, Bekir Yılmaz, Rusescu ve Del Valle ilk 11’ ile başladı.

Maç ev sahibi Giresunspor’un vuruşu ile başladı. Maça etkili başlayan Giresunspor, golü de erken buldu. Del Valle’nin ceza sahasındaki pasını Landel ağlara gönderdi ve ev sahibi Giresunspor’u dakika 12’de 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Boluspor, sağ kanattan Hayrullah Bilazer ile geldi. 18’inci dakikada Hayrullah’ın yerden ortasına vuran Gökhan Sazdağı, topu üstten dışarıya attı. Beraberlik golü için yüklenen kırmızı beyazlılar, 28’inci dakikada Gökhan Sazdağı ile bir fırsattan daha yararlanamadı. Gökhan’ın ceza sahasından vurduğu şutu az farkla dışarıya gitti. 31’inci dakikada Mustafa Eskihellaç’ın yaklaşık 35 metreden vuruşunu kaleci Metin Erol kornere çeldi. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca ilk yarı Giresunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MERT GÜZENGE SAYILARI 1 AZALTTI

İkinci yarının başında oyuncu değişikliği yapan Giresunspor’da Berkan Yıldırım’ın yerine Uğur Akdemir ve Renan Foguinho yerine de Mehmet Güven oyuna dâhil oldu. Konuk Boluspor’da ise Kubilay Türk Yılmaz’ın yerine Dzon Delarge oyuna girdi.

Maçın ikinci yarısı Boluspor’un vuruşu ile başladı. Oyun kontrolünü eline alan Boluspor, ataklar ile beraberlik golünü aradı. Giresunspor’un başarılı savunması Boluspor’un ceza sahası içerisinde pozisyon bulmasına engel oldu. Giresunspor’da Ahmet İlhan Özek, Mustafa Durak’a yaptığı hareket sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Giresunspor kalan 10 dakikayı 10 kişi tamamladı.

78’inci dakikada Boluspor’da Emir Halilovic’in yerine oyuna Emre Öztürk dâhil oldu.  Giresunspor’da aynı dakikada Bekir Yılmaz’ın yerine Tanase oyuna girdi. Boluspor’da son değişiklik hakkını kullandı ve Melih Okutan’ın yerine Rok Kidric oyuna girdi.  

82’inci dakika Hayrullah Bilazer, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü. Aynı dakikada sarı karta itiraz eden Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 84’üncü dakikada hakem Mert Güzenge, Mustafa Durak’a, Mehmet Güven’e yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek sayıları eşitledi. Kırmızı karta itiraz eden İsmail Konuk da hakem Mert Güzenge tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 86’ncı dakikada Giresunspor maçı bitiren golü buldu. Sağ kanattan Tanase’nin ortasına harika bir vole vuran Raul Rusescu, takımının ikinci golünü attı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca Giresunspor kendi evinde Boluspor’u 2-0 mağlup etti.

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 18 puan ile 16. sırada yer alırken, ev sahibi Giresunspor 31 puan ile 13. sırada yer aldı.

  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
  • YİNE 'GÜL'EMEDİK
5 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    2 Mart 2020 • 10:50
    10 TANE ÇARIKÇI DA GELSE BOLUSPOR DÜŞMEKTEN KURTULAMAZ
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    2 Mart 2020 • 10:19
    YEMİN EDİYORUM ES ES ADANA VE BOLUSPORUMUZ LİGE VEDA ETMİŞTİR.YEMİNİMDEN GERİ DÖNMEYECEĞİM
  • Bolulu
    3 Mart 2020 • 03:21
    Düştük beyler geçmiş olsun
  • Drst
    4 Mart 2020 • 06:39
    Nasıl güleceksin Osman hocadan hiçbir farkı yok hatta biraz Daha kalitesi düşük bolusporu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar kim nerede oynadığı belli değil aynı çorba gibi oynuyor
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    4 Mart 2020 • 05:16
    K.ÖRENGÜCÜ BURSA HATAY K.GÜMRÜK MENEMEN AKHİSAR BUNLARIMI YENECEĞİZ.HA HA GÜLERİM.2.LİG BİLETİNİ ÇOKTAN ALDIK.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.