VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ ÖNDEDİR"

29 Şubat 2020

.........................................................

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Kongresinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha bu günleri yönetimimize yaşatmasın. Biz parti menfaatleri değil her zaman ülke menfaatlerini, milletimizin menfaatlerini önde tutan insanlarız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Teşkilatı 2. Olağan kongresinde bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözlerine Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan saldırı sonucu şehit düşen askerlere rahmet dileyerek başladı. Özcan, “Sözlerimin başın İdlib’deki saldırıyla başlamak istiyorum. Sayının 36 ulaştığını üzülerek öğrendik. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha bu günleri yönetimimize yaşatmasın” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN MENFAATLERİNİ ÖNDE TUTUYORUZ”

Milletçe üzüntülü günlerden geçildiğini de ifade eden Başkan Özcan, “Bu günlerde millet olarak çok üzüntülüyüz. Hiç istemediğimiz ama bizim geçmişte ön görüp uyardığımız olaylar gerçekleşiyor. Bu günler geriye bakılacak günler değil. Hataların tartışılacağı günler değil. İşte bizim bu ülkeyi yönetenlerden bir farkımız var. Biz parti menfaatleri değil her zaman ülke menfaatlerini, milletimizin menfaatlerini önde tutan insanlarız. Bizler Atatürk’ün tanımlandığı anlamda Tük milliyetçilileriyiz. O yüzden bu günlerde hem Cumhuriyet Halk Partililer olarak hem de İYİ Partililer olarak bu ulusal mücadelede elbette ki bu milletin arkasındayız. Ama inşallah bu olaylar daha fazla büyümeden Türkiye bir savaşa girmeden yatışır” şeklinde konuştu.

“AVRUPA’DAKİ YENİ YAŞANTILARINA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Son olarak Avrupa’ya gitmek isteyen mülteciler hakkında konuşan Başkan Özcan, “Bu süreçte bir şey daha oldu.  Biliyorsunuz hükümet sınır kapıları açtı. Bizde Bolu Belediyesi olarak dedik ki Bolu’dan gitmek isteyen göçmenler için ücretsiz otobüs kaldıracağız. Bu ücretsiz otobüsleri de kaldırmaya başladık. Avrupa’ya sağ salim kavuşmayı temenni ettiğim göçmenlere Avrupa’daki yeni yaşantılarına başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.