VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI

28 Şubat 2020

................................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor bugün Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp Başkanı necip Çarıkcı ve Boluspor’un yollarını ayırdığı Osman Özköylü basın toplantısında bir araya geldi.

Boluspor’da TFF 1. Lig’in 24. haftasında kendi evinde Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Bugün gerçekleşen ayrılık sonrasında kamera karşısına geçen Osman Özköylü ve Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı basın toplantısında konuştu. İlk olarak söz alan Osman Özköylü, “Öncelikle dün meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’ta rahmet diliyorum. Ailelerinin ve Türk milletinin başı sağolsun. Bizim şuan burada söyleyeceklerimiz çok bir anlam ifade etmiyor. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Biz de kendi yaptığımız görev itibariyle bu işin sorumlusu insanlar olarak gelmiş olduğumuz noktada bir karar aldık. Başkanımız ile oturup yollarımızı ayırma kararı aldık. Gelmiş olduğum günden beri Sayın Başkanımız, yönetim kurulu ve taraftarlar bizi her olumsuzlukta ve bu yaşanan günlerde desteklediler. Onların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Boluspor’da çok güzel dostluklar kurdum. Çok büyük arkadaşlıklar kurduk. Çok güzel insanları yanımızda gördük. Bu süreçte istediklerimizi yapamadık. Çok çalıştık, çok gayret ettik, çok istedik ama sonuç olarak istediklerimizi alamadık. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Çok daha fazlasını yapmak istiyordum. Maalesef bazen her istediğimiz olmuyor. Şuan ki pozisyonda bu ayrılık kararını almış bulunmaktayız. Bu süreçte bizi destekleyen Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aslında çok büyük bir özveri gösterdi. Sonuçta 15 maçtır galibiyet alamayan bir takımın teknik direktörünü son dakikaya kadar destekledi. Dün talep benden geldi. Ben bu durumu aşmak adına bir karar aldım. Belki bir enerji değişimi olur ve yeni gelen hoca ile bu kötü durum değişir diye düşündüm" dedi.

"BENİM BURADA YARIM KALMIŞ BİR İŞİM VAR"

Osman Özköylü, "Biz kendi adımıza bu olumsuzluğu göze aldık. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber olan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Çok güzel insanlara, çok karakterli oyuncular ile birlikteydik. Kaliteli bir takımımız vardı ama maalesef çok istediğimize, çok çabalamamıza rağmen başarılı olamadık. Artık futbol ile izah edemeyeceğimiz bir takım olaylar yaşadık. Benim burada yarım kalmış bir işim var. Ben böyle düşünüyorum. Ben Boluspor’a borçlu olarak gidiyorum. İnşallah borcumu ödemek için yeniden buraya gelirim. Yarım kalan işim için tekrardan burada olmayı arzu ederim. Ben Bolu’yu ve Boluspor’u kendi şehrim, kendi kulübüm gibi sevdim. Bundan sonraki sürecin Boluspor için de, bizim için de hayırlısı olmasını dileriz. Dualarımız ve desteğimiz her zaman Boluspor ile olacak. Biz buradan bir hoca ve Başkan olarak değil, bir abi ve kardeş olarak ayrılıyoruz. Bundan sonra ikimiz de Boluspor’un menfaatleri için çabalayacağız. Herkes için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“HOCAMIZIN BOLUSPOR’DA HER ZAMAN YERİ VAR”

Osman Özköylü’den sonra söz alan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı Osman Hoca’ya teşekkür ederek, “Dün gerçekleşen hain saldırıda 33 tane Mehmetçiğimizi kaybettik. Dünkü olaydan sonra futbolda Boluspor yenmiş veya yenilmiş insan bunu düşünemiyor. Dünkü saldırı memleketimizi ve bizi çok üzdü. Dün geceden beri uyumadan takip ettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Biz de dün çok istediğimiz bir Balıkesirspor maçı oynadık. Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Daha önce oynadığımız Erzurumspor maçını ve Ümraniyespor maçını kazanmış olsaydık şuan bu durumda olmazdık" dedi.

"İLK DEFA BU DURUMA DÜŞTÜK"

Nec.p Çarıkcı, "Bu sezon kongre ile başlayan süreçte ne benim ne de hocamın alışık olmadığı bir dönem geçirdik. Bu kadar sezon başkanlık yaptım. İlk defa bu duruma düştük. Balıkesirspor takımı sezon başında takım kuramamış bir kulüp. Bu dönemde doğru transferler yaptı ve takımını kurdu. Gördüğümüz gibi takımını kurmuş ve kaliteli futbolunu ortaya koyuyor. Futbolda bazen olmayınca olmuyor. Hocamız daha önce de bu isteğini sunmuştu. Ben ona güvenimi söyledim ve devam ettik. Dün gece hocamız kendisi bir kez daha bu isteğini iletti. Dün gece hocamızın gözlerinde aşkı ve hırsı kaybettiğini gördüm. Ben de hocamızın bu isteğini kabul ettim. Osman Hoca bu ligin en iyi hocalarından birisi. Bizim hedeflerimizde bu sene vardı aslında. Ama maalesef bu sene de olmadı. Hocamıza her şey için çok teşekkür ediyorum. Hocamızın Boluspor’da her zaman yeri var. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve kariyerinde başarılar diliyorum” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

2 yorum yapılmış
  • Zeki
    28 Şubat 2020 • 05:49
    Osman özköylü hocanın ne suçu varda gönderiyorsunuz önce gitmesi gereken bolu sporu kendi işlerine alet eden sırf işlerim yolunda gitsin diyen BAŞKAN ve YÖTETİMİ gitsin
  • SGltekin
    29 Şubat 2020 • 08:16
    Bu takımın ne olursa olsun Tarftar desteğine ihtiyacı var ve çok acil bir Statda.Stadiyumu olmayan Takım nereye kadar hiç kimse ne baskı his ediyor Tarftar arkasında bu Takımın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.