VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAŞIRDIK MI?

27 Şubat 2020

..............................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor TFF 1. Lig’in 24. haftasında kendi evinde EH Balıkesirspor’u ağırladı. Boluspor kendi evinde Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 14 maça çıkardı.  

Boluspor maça Orlando Mosquera, Hayrullah Bilazer, İsmail Konuk, Burak Bekaroğlu, Emre Öztürk, Cumali Bişi, Emir Halilovic, Mustafa Eskihellaç, Bilal Kısa, Mustafa Durak ve Rok Kidric ilk 11’i ile başladı.

Konuk EH Balıkesirspor ise Atilla Özmen, Nermin Hodzic, Sezer Özmen, Batuhan İşçiler, Berat Aydoğdu, Serdar Güncü, Antonio Mrsic, Rahmi Anıl Başaran, Anıl Taşdemir, Foxi Kethevoama ve Osumanu Otoo il 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maç ev sahibi Boluspor’un vuruşu ile başladı. 16. dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kazanan konuk Balıkesirspor’da topu başına Anıl Taşdemir geldi. Anıl Taşdemir’in vuruşu önce kaleci Mosquera sonra direğe çarparak kornere gitti. Korner vuruşunda ceza sahasında topa kafa vuran Sezer Özmen takımını 17. dakikada 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra sinirlenen Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü yedek kulübesine su matarası fırlatarak yedek kulübesine vurdu. Yedek kulübesine vuran Osman Özköylü, elini kanattı ve ilk yardım müdahalesi yapıldı.

Birinci golden sonra rakip yarı sahada gol arayan ev sahibi Boluspor, ceza sahasına girmekte zorluk çekti. Balıkesirspor’un başarılı savunması Boluspor’un pozisyon bulamamasında etkili oldu. İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan Boluspor’da taraftalar da oyundan memnun gözükmedi. 2 dakika eklenen ilk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Balıkesirspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

ATAKLAR SONUÇ VERMEDİ

İkinci yarı konuk Balıkesirspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarı başlamadan önce Boluspor’da Rok Kidric ve Mustafa Eskihellaç oyundan alınarak yerine Gökhan Sazdağı ve Kubilay Türk Yılmaz oyuna dâhil oldu. Bu değişikliğe karşı konuk Balıkesirspor’da Nermin Hodzic’in yerine Francis Ezeh oyuna girdi.

İkinci yarının başlama vuruşundan itibaren oyunu Balıkesirspor yarı sahasına yıkan Boluspor, ceza sahasında pozisyon aradı. Oyun üstünlüğünü iyice eline alan Boluspor, aradığı golü de Kubilay Türk Yılmaz ile buldu. Ceza sahasında topla buluşan Kubilay, göğüs kontrolünün ardından vuruşunu yaptı ve kaleci Atilla Özmen’i mağlup ederek maçtaki skoru eşitledi. Golden sonra ceza sahası çevresinde baskı yapan Mustafa Durak faul yaptı ve sarı kart gördü. Bu karta itiraz eden Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü 67. dakikada sarı kart ile cezalandırıldı.

Beraberlik golünün ardından galibiyet golü arayışlarına geçen Boluspor, ceza sahasında topla buluşmada sıkıntı yaşadı ve ceza sahası dışından şutlar ile rakip kalede gol aradı. Galibiyet golünü arayan Osman Özköylü’nün öğrencileri geride boşluklar verdi. Konuk Balıkesirspor ise kontra ataklar ile Boluspor’un kalesine gelmeye çalıştı.

77. dakikada son oyuncu değişiklik hakkını kullanan Boluspor’da Emre Öztürk yerine Dzon Delarge oyuna dâhil oldu. Konuk Balıkesirspor’da ise Rahmi Anıl Başaran yerine Emre Dede oyuna girdi. 83. dakikada gelişen Boluspor atağında Mustafa Durak’ın ceza sahası dışından vuruşu, yerden dışarıya çıktı. 84. dakikada Balıkesirspor’da oyunu yavaşlatma gerekçesiyle hakem Mrsic’e sarı kart gösterdi. Balıkesirspor’da Anıl Taşdemir’in yerine 89. dakikada Abdülkadir Kayalı oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca Boluspor kendi evinde EH Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 14 maça çıkardı.   

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig'de 18 puan ile 16. sırada yer alırken, konuk Balıkesirspor ise 32 puan ile 10. sırada yer aldı.

  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
  • ŞAŞIRDIK MI?
2 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    27 Şubat 2020 • 08:51
    DERSİMİZ 2.LİG KONU 2.LİGE NASIL GİDİLİR
  • Bolulu
    28 Şubat 2020 • 10:46
    Bu futbolcuların hepsi gitsin bu ruhsuzlar ordusunu kim transfer etti kosmayı bilmeyen adamları topcu diye getirmişler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.