VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE İSYAN BÜYÜYOR !

25 Şubat 2020

..................................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde basına yönelik yapılan hakaret ve iftira dolu açıklamaya en güzel cevap CHP’nin önemli isimlerinden Cahit Çıngı’dan geldi. Çıngı, “Çıkın mertçe adayınızı ve yönetim kurulu listesini açıklayın şenlik havasında kaybedenin kazananın yanında olduğu demokratik bir seçim gerçekleşsin ve hep birlikte partimizin iktidarı için el ele çalışsınlar. Bu böyle olmuyor ve gücü nereden aldıklarını partililerimizin bildiği kişiler entrikaya başvuruyorlar” ifadelerini kullandı.

 Parti içerisinde yaşanan iç çatışma ve operasyonları dile getiren, Bolu basının fitnecilikle iftiralandırıldığı CHP’nin açıklamasının üzerinden 1 gün sonra, CHP eski İl Başkanı, Bolu Belediye Başkan aday adayı, Milletvekili aday adayı Cahit Çıngı sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

 ÇINGI TÜM GERÇEKLERİ PAYLAŞTI

Parti içerisinde yaşanan operasyonlara ve ayak oyunlarına dikkat çeken Cahit Çıngı, mevcut yönetimi demokrat olmamakla suçladı. Çıngı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Bolu Sevgili Partili Dostlarım, hepiniz bilirsiniz ki Parti içi sıkıntılarımızı sosyal medyada paylaşmam. Ama ne acıdır ki bizler sessiz kaldıkça çevrilen entrikalar parti içi demokrasi gibi bizlere yutturulmaya çalışılıyor. En son cumartesi günü, Merkez İlçe Kadın Kolları seçiminde yaşananlar adeta tüy dikti. Tek aday ve blok liste ile yapılan seçimlerde gizli bir operasyonla 32 kişi mevcut İlçe Başkanı Güldane Şahin'i çizerek organize bir şekilde başka bir ismi yazmış. Bereket ki katılımın yüksek olması bu girişimi başarısız kılmış" dedi.

 ÇINGI AÇIKÇA SORDU

Çıngı, "Ben şimdi açıkça sormak istiyorum, Madem mevcut Başkandan memnun değilsiniz ve bu işi daha iyi yapabileceğini düşündüğünüz bir arkadaşınız var. Çıkın mertçe adayınızı ve yönetim kurulu listesini açıklayın şenlik havasında kaybedenin kazananın yanında olduğu demokratik bir seçim gerçekleşsin ve hep birlikte partimizin iktidarı için el ele çalışsınlar. Hayır bu böyle olmuyor ve gücü nereden aldıklarını partililerimizin bildiği kişiler entrikaya(kusura bakmayın daha hafif ifade edemiyorum) başvuruyorlar. İl kongresinde yaşananlar da düşüncelerimi doğruluyor ne yazık ki. Ne diyordu lastik reklamlarında:

 "ORANTISIZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR"

Geçmişte yöneticilik yapmış bir Partili olarak yetkili görevlerde bulunanlara uyarıda bulunmak istiyorum. Lütfen güç zehirlenmesine uğramayın. Eğer kendinizden çok eminseniz yapın her aşamada çarşaf liste ile seçimleri kimsenin eteğine tutunmayın. Ak kara ortaya çıksın.(Bakınız Eskişehir, Sakarya kongreleri)" şeklinde konuştu. Kaynak- Bolu Havadis Gazetesi

 

1 yorum yapılmış
  • Serkan
    25 Şubat 2020 • 12:25
    Erhan beykoz basinda olacakki Boli il chp nin ozaman adaleti gurun siz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.