VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KONAK YİNE KOLTUKTA

24 Şubat 2020

...................................................

AK Parti Bolu Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi. AK Parti Merkez İlçe Kongresinde tek aday olan mevcut AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, delegelerin oyları ile merkez ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, ilçe belediye başkanları, çok sayıda partili ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı, 7. Olağan genel kurulu Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

“BU DAVA BİZİM DAVAMIZDIR”

Kongrede ilk konuşmayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak yaptı. Konak, “Sadece seçimden seçime değil, yarın seçim olacakmış gibi yürüttüğümüz bu çalışmalardan, olumlu dönüşler aldığımızı da buradan ifade etmek isterim. Göz açıp kapayana kadar hızla geçen bu sürecin ardından, bugün Kongremizde, siz değerli dava arkadaşlarımızın, yol arkadaşlarımızın karşısındayız.  Liderimiz tarafından bizlere layık görülen bu şerefli görevin muhasebesi için karşınızda bulunduğumuz bugün sizlerden yeni dönem için de destek istemekteyiz. Bu dava bizim davamızdır, bu yol bizim yolumuzdur. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, kongremize katılım sağlayarak bizlere güç veren, destek veren misafirlerimize ve AK Partili gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 “AK PARTİ YERLİ VE MİLLİ BİR PARTİDİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı genel kurulda son konuşmayı yaptı. Yazıcı, AK Parti’nin yerli ve milli bir parti olduğunu ifade ederek, “AK Partinin kuruluş evrelerinin teşkilat mensubu olarak, Ak Parti’ye sevdalı gönül vermiş bireyler olarak asla unutmayın. Türkiye’nin 2000’li yıllarda siyaseten nedenli sıkıntılar çektiğini ve otorite boşluğu olduğunu böylesi bir ülkede milletle, hizmetin farklılık arz ettiği bir yönetim anlayışı yaşadığı sürece olmaz. Ak Parti böyle bir ortamda vardı. Bakın Genel Başkanımız, liderimizin izlediğiniz konuşmasında ‘İnandığın yolda yürü’ söyleminin altını doldurdu. Bu ülkenin potansiyeli var. Bu ülkenin insanlarına her zaman güvenmek gerekir. Yeter ki doğru planlama yapalım, doğru işler yapalım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Merkez İlçe 7. Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Kazım Konak ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

Kazım Konak Başkanlığındaki AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu; Engin Alemdar, Erdem Yılmaz, Haluk Yerlikaya, Basri Gökdemir, Kemal Çalışır, Mehmet Aydınöz, Abdurrahman Doğanay, Ümit Tomurcukgil, Muhittin Özçelik, Levent Kahraman, Bülent Hitit, Arif Esen, Kasım Eraslan, Necmettin Hancı, Yılmaz Akay, Hakan Dursun, Volkan Albayrak, Ersin Yılmaz, Efe Okan Başaran, Ali Yıldız, Özlem Kabadayı, Senem Aydın, Dilek Aydemir, Canan Akbay, Tenzile Kurtaran, Fatma Yılmaz, Filiz Aslan Büyüktopaç, Hatice Akkaya, Hande Gülderen.

  • KAZIM KONAK YİNE KOLTUKTA
  • KAZIM KONAK YİNE KOLTUKTA
  • KAZIM KONAK YİNE KOLTUKTA
  • KAZIM KONAK YİNE KOLTUKTA
3 yorum yapılmış
  • bolulu
    24 Şubat 2020 • 23:47
    muhafazakar ak parti hep aynı kişiler kapalı bir bayan yok yönetimde köşe kapmaca size günahımızı vermeyizde reis var bakalım nereye kadar hani ömerler - ayşeler ben göremedimde gören varsa bizede söylesin
  • Vatandas
    25 Şubat 2020 • 07:20
    Boşuna uğraşmayın siz şansınızı kaybettiniz daha size oy değil yağmurlu havada su yok
  • Yldz
    25 Şubat 2020 • 08:35
    Kazım Konak koltukta, Doğanay koltukta da belediye başkanlığı gitti, milletvekili nın birisi gitti, 2023 seçimlerinde durum ne olacak. ZOR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.