VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP YÖNETİMİ KENDİNİ AKLADI, FİTNECİ OLAN BASINMIŞ

24 Şubat 2020

.....................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe kongresinden başlayarak, İl Kongresi ve Merkez İlçe Kadın Kolları Kongresinde devam eden parti içi hesaplaşmayla ilgili açıklama yaptı.  Açıklamada, konuyu haber yapan gazetecileri fitneci olarak nitelendirilirken, "Belediye başkanımız ile büyük bir uyum içeresinde çalışmaktayız. Bunu hazmedemeyen bazı kesimler sözüm ona yaptırdıkları haberlerle Cumhuriyet Halk Partisini karıştırarak aramıza fitne sokma peşindeler.  Bu oyuna ne ben ne de sevgili belediye başkanımız Tanju Özcan pabuç bırakmayacaktır" denildi. 


Bolu Havadis Gazetesi'nin haberine göre, İl Başkanı Kazım Karsu, parti içinde yaşananlarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Tanju Özcan’la büyük bir uyum içinde çalıştıklarını iddia etti.

MİLLETİN ZEKASIYLA DALGA GEÇTİLER

İl Başkanı Kazım Karsu’nu imzasını taşıyan açıklamada, parti içerisinde yaşananlar, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamaları, gençlik kollarının paylaşım ve açıklamaları, parti üyelerinin ve delegelerinin sosyal medya paylaşımları görmezden gelinerek, Bolu basını ağır bir dille eleştirildi.

BOLU BASININI FİTNECİLİKLE SUÇLADI
Bolu basının fitnecilikle suçlandığı açıklamada, “Belediye başkanımız ile büyük bir uyum içeresinde çalışmaktayız. Bunu hazmedemeyen bazı kesimler sözüm ona yaptırdıkları haberlerle Cumhuriyet Halk Partisini karıştırarak aramıza fitne sokma peşindeler.  Bu oyuna ne ben ne de sevgili belediye başkanımız Tanju Özcan pabuç bırakmayacaktır. Belediye Başkanımız ilkbahar döneminde ilimizde nasıl bir hizmet politikası uygulayacağını ve projelerini adım adım nasıl hayata geçireceğini yaptığı basın toplantılarıyla birçok kez anlatmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden daha bir yıl bile geçmeden belediyemiz ve il yönetimimiz ile ilgili olarak yapılan spekülatif haberlerin parti yönetimi ile belediye başkanımızın arasını bozmaya yönelik olduğu açıktır. Bu türden planlar içinde olanlar yanlış hesabın Bağdat’tan döndüğünü çok net bir biçimde göreceklerdir” denildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.