VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN VE İL YÖNETİMİ ARASINDA İPLER KOPUYOR

23 Şubat 2020

....................

CHP Bolu İl Yönetimi ve CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki ipler gün geçtikçe geriliyor. Özcan, il yönetimini il kongresinde yaşananlar konusunda açık bir dille uyardı. Ancak merkez ilçe kadın kolları kongresinde de Tanju Özcan’a karşı parti içerisinde cephe oluştuğu bir kez daha görüldü. Özcan’ın il kongresinde yaşanılanların kadın kolları kongresinde de yaşanmamasını söylemesine rağmen, tek aday olarak kongreye giren Güldane Şahin’in isminin Kazım Karsu’nun yönetim kurulunda yer alan kadınların çalışmalarıyla çizilerek yine il yöneticilerinden Tevfik Koç’un eşi Fatma Kazan Koç’un ismi yazıldı. 

www.bolununhaberi.com internet sitesinin haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nde gerçekleşen kongrelerde Başkan Tanju Özcan’ın önerdiği isimlerin üzerinin çizilmesine devam ediliyor. Özcan’ın nazik uyarılarına karşı il yönetiminin bu hamleleri, “Özcan’ın bardağı taşmak üzere” yorumlarına neden oluyor.

İL YÖNETİMİNİ UYARDI
Cumhuriye Halk Partisi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen il kongresinde, listede Tanju Özcan’ın önerdiği isimlerin üzerinin çizilmesi sonrası Başkan Özcan basın yoluyla kırgınlığını dile getirmişti. Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre, Tanju Özcan CHP’nin Merkez İlçe Kadın Kolları Kongesi öncesinde de parti binasına giderek il kongresinde yaşanılanların bir daha tekrarlanmaması konusunda il yönetimine uyarılarını ve ricasını bizzat iletti. 

İPLER KOPMAK ÜZERE
CHP içinde tüm bu yaşanılanların ve Tanju Özcan’ın uyarılarının ardından dün gerçekleşen merkez ilçe kadın kolları kongresinde de Tanju Özcan’a karşı parti içerisinde cephe oluştuğu bir kez daha görüldü. Özcan’ın il kongresinde yaşanılanların kadın kolları kongresinde de yaşanmamasını söylemesine rağmen, tek aday olarak kongreye giren Güldane Şahin’in isminin Kazım Karsu’nun yönetim kurulunda yer alan kadınların çalışmalarıyla çizilerek yine il yöneticilerinden Tevfik Koç’un eşi Fatma Kazan Koç’un ismi yazıldı. Partide il yönetimi tarafından Tanju Özcan’a yapılan operasyon bu kez işe yaramadı.

GÜLDANE ŞAHİN KAZANDI

Güldane Şahin, 50’ye karşı 32 oyla Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. Yıllar sonra Bolu’da belediyeyi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Başkan Özcan ile CHP İl Yönetimi arasındaki anlaşmazlıkların nereye kadar devam edeceği merak ediliyor. Yine parti kulislerinde konuşulanlara göre, eğer CHP İl Yönetiminin bu tavrını sürdürmesi halinde kavganın daha da büyüyeceği ve yönetimin başarısız olacağı ifade ediliyor.

3 yorum yapılmış
  • Kpr
    23 Şubat 2020 • 07:01
    İpler çok sağlam kopmaz kopmaz ENazından Boğaz köprüsünün halatları kadar sağlam kesinlikle kopmaz...
  • Gnaydn
    23 Şubat 2020 • 10:12
    Zaten başarılımı ki?Tanju bey her işi yanlış yapıyor yanlış kişilerle çalışıyor bunu herkes biliyor ama o anlamıyor.böyle devam ederse kendi seçmeni daha ona dönüp bakmayacak.kendi yanında olanları çabucak harcıyor bunun bedeli ağır olacak.
  • Gnaydn
    24 Şubat 2020 • 10:15
    Editörün neden yorumları sayfada paylaşmadığı baskımı var sorusunu akıllara getiriyor.neden
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.