VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN ANLAMLI HAREKET

22 Şubat 2020

...........................................................

İzmir’de 5 yıl önce terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin, Bolu’da bir sokağa verilmesi için MHP kamuoyu oluşturdu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP'nin isteğini kabul etti ve talimatı verdi.  

İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilişinin 5’inci yıl dönümünde anılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bir mesaj yayınladı. Başkan Özcan’ın mesajının ardından Milliyetçi Hareket Partili vatandaşlar Çakıroğlu’nun isminin Bolu’da bir sokak veya caddeye verilmesini talep etti.

“BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUMU HEP SÖYLEYEN BİRİYİM”

Konu hakkında Türk milliyetçisi olduğunu belirten Başkanı Tanju Özcan,  “Yaklaşık 1 yıl geçti. 11 ayı geride bırakacağız. Beni birçok konuda eleştiren olmuştur ama “Tanju Bey partizanlık yapıyor” diyenleri duymadım. “Ben Ak Partili olduğum için işim yapılmıyor” diyen bir tane yurttaşımız müracaat etmedi. Duyduysanız söyleyin. “Ben CHP’liyim geçen dönemde, bu dönemde işim olmuyor” diyeni duyabilirsiniz. Mevzuata, hukuka aykırıysa parti fark etmeksizin hareket ediyoruz. Fırat Çakıroğlu ismini uygun bir cadde ve sokağa vermekten onur duyarım. Ben Türk milliyetçisi olduğumu hep söyleyen biriyim. Meclis üyelerimiz de bu konuda bir çalışma yaparsa, hemen komisyonda çalışılır ve ikinci toplantıda kabul edilir. Fırat Çakıroğlu kardeşimizin ismini Bolu’da yaşatırız” diye konuştu.

Haber: Bolu Takip Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Atalay
    22 Şubat 2020 • 06:46
    Başkan ne olduğuna karar verememiş.
  • Zft
    22 Şubat 2020 • 16:52
    Ya başkan yarın bu mhp lilerin hepsi yanında olacak sen bildiğin yoldan git
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.