VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN CHP'YE KIRGIN

21 Şubat 2020

..................................

HABER-Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Kongresinde kendine yakın bazı isimlerin üzerinin çizilerek üst kuru delegesi seçilmemesiyle ilgili olarak, “O listeyi yapan il başkanımızdı onun iradesiyle seçtiği tek adayla gittik, o listenin çizilmesi benden ziyade il başkanına saygısızlık olmuştur” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Kongrelere ve delege seçimlerine karışmadım. İl Başkanı Kazım Karsu ile hiçbir sorunum yok. Ersan Türkoğlu'yla da bir sorunum yok. Gayet uyumlu çalışıyoruz. Merkez İlçe Kongresi konusunda söyleyeceğim bir şey yok ama İl kongresinde şunu beklerdim. Orada görmek istediğim 2-3 arkadaş vardı. Verimli olacaklarını düşünmüştüm. Kurultay delegeliği ile ilgili bana tanınmış olan haktan feragat ettim, beni yazmayın dedim.  Değer verdiğim partinin kurucularından İlker abim var onu değerlendirin dedim, olmadı, ismi çizilmiş. Bunun sorumlusunu İl Başkanı olarak görmüyorum. Aslında o listeyi yapan il başkanımızdı. Onun iradesiyle seçtiği tek adayla gittik, o listenin çizilmesi benden ziyade il başkanına saygısızlık olmuştur.
Parti içinde bana karşı bir kutuplaşma olduğunu düşünmüyorum, parti içinde beni çok sevende vardır sevmeyende vardır ama il yönetimiyle, ilçe yönetimiyle hiçbir sorunumuz yok gayet uyumlu çalışıyoruz. Ak Parti döneminde olduğu gibi belediyenin işine karışma çalışma gibi bir gayretleri de yok o yönden hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Atalay
    22 Şubat 2020 • 07:04
    Başkan, genel başkanın sürekli demokrasiden bahsediyor ama daha parti içi demokrasiniz yok. Chp de demokrasinin adı var ne yazık ki demokrasinin kendisi yok. Hep laf her laf. Bir defa demokrasi Chp zihniyetine ters, yok demokrasi yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.