VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HOCA İSYAN ETTİ

19 Şubat 2020

....................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü haftalık basın toplantısında konuştu. Özköylü, "Biz yaptığımız hataların bedelini ödüyoruz. Başkaları da bize bedel ödetmesin lütfen" dedi. 

Boluspor, TFF 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlılarda, Teknik Direktör Osman Özköylü haftalık basın toplantısında konuştu. Özköylü, "Çok iyi oynadığımız maçı, çok iyi bir mücadele sergilediğimiz maçı maalesef yine yediğimiz basit bir golle berabere bitirerek istediğimiz galibiyeti alamamanın üzüntüsünü yaşadık. Özellikle son 4 hafta, bu takım oynadığı oyun ile ve gösterdiği mücadele ile sahada kazanma adına her şeyi ortaya koyuyor. Bizler her haftaya inanarak, yüksek enerji ile başlıyoruz. Adana'daki maçta 2-0'dan geri dönmek, sonraki maçlarda hep öne geçmek bunun en iyi göstergesidir. Ama sahada yaptığımız hatalar ve diğer etkenler sebebi ile sahadan galibiyet alamamak bizi çok üzüyor. Oynadığımız oyunun hakkının mutlak galibiyet olduğunu biliyoruz" dedi. 

Ümraniyespor maçında gösterdikleri performansı skora yansıtamamaktan dolayı üzüntü duyduklarını dile getiren Özköylü, "Ümraniyespor takımının toplamda maç içerisinde 1 veya 2 tane var yok dediğimiz atağında gösterdiğimiz performansı skora yansıtamadık. Son dakikalarda talihsiz bir vuruş ile golü kalemizde gördük ve bundan aşırı üzüntü duyduk. 2 haftadır 86. dakikada gol yiyiyoruz. Altay maçında en azından beraberliği kazanabilirdik. Erzurumspor maçı maalesef ki hakemin çok net bir hatası ile kaybedilmiş 2 puana sebep oldu" dedi. 

"BİZ ZATEN KENDİMİZ SORGULUYORUZ"

Hakem hatalarının maçlarına damga vurduğunu söyleyen Osman Özköylü, "Son 3 maç itibari ile bu takımın en az 7 puan alması gerekiyordu. Bir şekilde bu puanları alamadık. Biz zaten kendimizi sorguluyoruz. Maç içerisinde yaptığımız hatalara üzülüyoruz. Bunun bedelini biz ödüyoruz. Başkaları da bize bedel ödetmeye kalkmasın. Baktığımız zaman ligin üst sıralardaki takımlara karşı gösterdiğimiz mücadeleden ötürü memnunuz. Ama bir şekilde sonuçlar bizim istemediğimiz sonuçla bitiyor. Zaten biz hata yapıyoruz. Maç içerisinde hatalarımızdan ötürü öne geçtiğimiz 3 maçtan 2 puan alabildik. Emeklerini sahaya yansıtan bir Boluspor var. Bulunduğu yeri haketmeyen bir takım var. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Sonuçları alacağımıza, ligde kalacağına inanıyoruz. Kim dışarıdan ne etkide bulunursa bulunsun" diyerek sözlerine devam etti. 

İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ve rakibi analize devam ettiklerini söyleyen Özköylü, "Biz bir maç biter bitmez kendimizi yeni maça hazırlıyoruz. Sabahtan beri İstanbulspor'un maçlarını izliyoruz. Nasıl gol atmış, nasıl gol yemiş bunu analiz ediyoruz. Oyuncu tercihlerine bakıyoruz. En ince ayrıntısına kadar bakıyoruz" dedi.

"KİME NE KURAL GEÇERLİ İSE BİZE DE O KURAL UYGULANSIN"

Son 4 haftadır karşılaştıkları hakemlere de dikkat çeken Özköylü, "Çok enterasan şeyler oluyor. Sahada ne olduğuna anlam veremiyoruz. Bu hafta 5 oyuncumuz sarı kart gördü. Geçen hafta 6 oyuncumuz sarı kart görmüş, 1 oyuncumuz kırmızı kart görmüş. Erzurum maçında verilen penaltı var. Bu maçta çok dikkatimi çeken bir şey var. Halilovic'in sarı kart gördüğü pozisyon. Taç atışını kullanırken diğer arkadaşına bırakıyor. Sarı kart görüyor. Kutluhan Hoca'ya inanıyorum. Ama bu maçta verdiği kartlar, uyarılarda bulunuyorsa insanın aklına başka şeyler geliyor. Altay maçında hakem elinde kart ile dolaşıyor, bizim oyunculara kart vermek için yer arıyorsa benim aklıma başka şeyler geliyor. Bizim oyuncularımıza gösterdiği kartları rakip oyunculara göstermiyorlar. Hakemlerin etkileri maçlara çok ciddi anlamda etki olmaya başladı. Her maçta hakem kararlarına dikkat ediyorum. Bizim maçlardaki hakem kararları ile diğer maçlardaki hakem kararları asla örtüşmüyor. Herkes biz siz bu mücadele ile hakemleri de yenemiyorsanız işiniz çok zor diyor. Hadi biz duygusal davranıyoruz. Futbolu bilen insanlar da mı böyle düşünüyor? Son haftalardaki gözlemlerimiz bizim canımızın çok yandığı yönünde. Umarım kötü bir niyet yoktur. Onlardan rica ediyorum. Kural neyse diğer takıma ne işliyorsa bize de o işlesin. Bize de o kurallar uygulansın" dedi. 

"HEPSİNİ POZİSYON POZİSYON KANITLANIR"

Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra pozisyonları daha dikkatli pozisyon takibi yaptığını dile getiren Osman Hoca, "Eskişehirspor maçından sonra daha çok dikkat ettim. Bu hafta bir maç izledim. Manisaspor takımının bir atağında, hakem bir ofsayt kararını atladı diye bütün kulübe yan hakemin yanına gitti. O pozisyondan yalnızca 1 tane sarı kart çıktı. Ben kulübeden çıktım, hayır ofsayt değil dedim diye hakem beni hiç uyarmadan direkt kırmızı kart verdi. Nerede hak, nerede adalate, nerede kural? Birisi bana bunu izah etsin. Bana bu yapılıyorsa herkese bu uygulanmalı. Her hoca maçın heyecanı ile yapıyor bunu. Eskişehirspor maçındaki hakem Bülent Birincioğlu'nun ben asla iyi niyeti olduğunu düşünmüyorum. Ben kendimi Trabzonlu olarak görüyorum. Benim iki tane çocuğum Trabzon doğumlu. Trabzon şehrine karşı sorumluluğum var. Bir Trabzonlu hakemin gelip bu zavallılığı göstermesi beni çok yaraladı. Bana ne kastın var? Ben sana küfür etmedim, hakaret etmedim. Herkese maçtan önce başarılar diliyoruz. Ama bizim karşılaştığımız tavra bakın. Saha içerisindeki bedeli zaten biz ödüyoruz. Bir de siz bedel ödetmeyin. Lütfen adaletli olun. Son 4 maçta bunu görüntülerle de ispat ederim, bize adaletli davranılmıyor" dedi. 

Erzurumspor maçından sonra Sarper Barış Saka'nın maç almadığına dikkat çeken Özköylü, "Sarper Barış Saka Erzurum maçından sonra maç almadı. Soruyorum. Madem doğru kararlar verdi. Madem maçı iyi yönetti. Neden maç vermediniz? Çünkü iki hafta üst üstü öyle hatalar yaptı ki canımızı yaktı. Sarper Hoca da iyi hakem sanıyordum. Birileri mi bunları bu şekilde yönetiyor? Biz mi yanlış düşünüyoruz. Ben bütün pozisyonları teker teker pozisyonlar ile kanıtlarım. Kim hak ediyorsa o kazansın. Lütfen siz hata yapmayın. Herkes görüyor. Gördüğümüz zararları herkese ispatlarım. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Lütfen birileri etki etmesin. Herkeste biraz Allah korkusu vardır. Bu dünyada düşünmüyorlarsa bunun öbür dünyası da var. Ben kimseye haksızlık yapmıyorum. Kendimi sürekli sorguluyorum. Birileri de kendini sorgulasın. Mücadelemiz gasp edilmeye çalışılıyor. Elimizdekiler alınmaya çalışılıyor. Biz kendimizi biliyoruz. Çalışıyoruz ve devam edeceğiz. Buna inanıyorum. İnanmasam burada olmazdım. Sonuçta burada son 13 haftadır kazanamayan bir takımın teknik direktörü olarak buradayım. Bu inancımı gösteriyor. İnşallah istediğimiz noktaya geleceğiz" dedi. 

"SÜPER LİG'DE HAKEMLER VAR OLDUĞU İÇİN RAHAT"

TFF 1. Lig'de de VAR uygulaması olmalı mı sorusuna karşılık olarak Özköylü, "Süper Lig'de hakemler VAR sayesinde rahat maç yönetiyorlar. Orada bir yanlış varsa hemen VAR sayesinde doğru kararı veriyorlar. Burada öyle bir şansları yok. Ben eminim ki Erzurumspor karşılaşmasında verilen penaltı kararı eğer VAR olsaydı eminim ki geçersiz sayılırdı. Bunun kararını Federasyon verecektir ama gönül ister ki burada da olsun. Hadi buraya geldi. Biz kendimizi kurtardık. 2. veya 3. Lig'de ne olacak. Biz burada ispat ederiz. Canımız yandıktan sonra ispat etsen ne olacak. Kime ne anlatacaksın, Kime ne ispatlayacaksın ki" diyerek sözlerini noktaladı.  

5 yorum yapılmış
  • Serdar
    19 Şubat 2020 • 11:32
    Hoca boşa uğraşma bence. Bu takımı siyaset bitirdi. Çünki Bolu spor ak parti zamanında bakanların vemilletvekillerin dikenden hiç düşmmüyordu. Ama Ne zaman CHP li bir belediye başkanımız oldu olanlar oldu. Demedi demeyin. Bu futbolda siyaset elini çekmediği süreççe daha çok canlar ve daha çok kulüpler yok olup gider. Yanlışım düşünüyorsam düzeltin. Ha bu benim kendi analizim. İzleyip göreceğiz
  • istifa
    19 Şubat 2020 • 11:54
    düşürme planı tıkır tıkır işliyor elinize sağlık
  • selcuk
    19 Şubat 2020 • 21:19
    Özköylü bu hikayeleri anlatıp duruyorsunda ama değişen bir şey olmuyor.Çarıkcı efendi tazminat nedeniyle özköylüyü gönderemiyorsan para toplayalımda yardımcı olalım bariz size
  • chp
    20 Şubat 2020 • 09:13
    chp li belediyeler küme düşecek galiba
  • Drst
    20 Şubat 2020 • 21:49
    Siyasetle hakem ile ne alakası var iş hoca da biter cesur futbol oynatmıyor galip iken yatan takım var bir de zar zor galip iken son on - 15 dakida iyi oyuncuları cıkartıp yedek alıp mağlup oldu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.