VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“FETÖ’CÜ TAKTİKLERİNİ SİZ BİLİRSİNİZ"

16 Şubat 2020

....................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresinde Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın İl Danışma Meclisi’nde yaptığı açıklamalara yönelik iddilarına cevap verdi. Doğanay’ın FETÖ’cü taktiklerini bırak ifadesine ‘Aynaya baktıklarında FETÖ’cünün kim olduğunu görürler’ diyerek cevap veren Başkan Özcan, “FETÖ’cülerle el ele, kol kola yürüyenler, ‘Neredesin hocam, dön artık’ diyenler bu gün utanmadan Cumhuriyet Halk Partilileri FETÖ’cülerle aynı yere koymaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Mevcut İl Başkanı Kazım Karsu’nun tek liste ile katıldığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, delegeler ve çok sayıda parti üyesinin katılımıyla İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda yapıldı.  Kongrede konuşmak için söz alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın İl Danışma Meclisi’nde yaptığı açıklamalara yönelik iddialara cevap vererek Doğanay’a yüklendi.

“MAĞDURU OYNAMAYA ÇALIŞIYOR, ZALİMDEN MAĞDUR OLMAZ”

Başkan Özcan’ın kongrede yaptığı konuşması şu şekilde: “Ak Parti il başkanını numarasını vermek ne zamandır suç oldu. Ak Parti’li başkanın numarasını toplumdan saklaması ayıp. Kamuya mal olmuş insanların ne özel hayatları gizlidir, ne de telefonları gizlidir. Böyle bir şey olmaz. Neymiş gece ararlarsa taciz ederlerse, sen demiyor musun? Benim numaramı bilmeyen yok. Canlı yayında defalarca söyledim. Üst düzey siyaset yapanın numarası gizli olur mu? Ben telefonunu yazarak hedef göstermişim. 12 yaşındaki çocuğu ertesi gün baba ben okula gideceğim mi demiş. Duygu sömürüsüne bak.  Mağduru oynamaya çalışıyor, zalimden mağdur olmaz.

BİZ FETÖ’CÜLERİN BİR BARDAK ÇAYINI BİLE İÇMİŞ İNSANLAR DEĞİLİZ

Yüzüm kızarıyormuş, evet benim yüzüm utandığım zaman kızarır. Bir de ben rahatsızım kızarıyorum.  Sorun benim yüzümün kızarması değil de şu senin niye yüzün kızarmıyor kardeşim.  Bu kadar yolsuzluğu görüyorsun, bu kadar hırsızlığı görüyorsun.  Hiç yüzün kızarmıyor. Bir de diyor ki FETÖ’cü taktikler uyguluyormuşuz. Vallahi biz FETÖ’cü taktikleri bilmeyiz, onu siz bilirsiniz. Biz FETÖ’cülerin bir bardak çayını bile içmiş insanlar değiliz.  Ama siz FETÖ’cülerle yurt dışı ziyaretleri yapan, birlikte iş tutan, bu ülkenin her türlü derde sokan sizlersiniz. O yüzden ortada bir FETÖ’cü taktiği olursa bunu da en iyi bilen sizsiniz

 AYNAYA BAKTIKLARINDA FETÖ’CÜNÜN KİM OLDUĞUNU GÖRÜRLER

İki de bir diyor ki 15 Temmuz gecesi nerdeydin. Defalarca söyledim. Meclisteydim. Ondan sonra o nöbetlere niye gelmedin? Kardeşim ondan sonra çıkan FETÖ’cülere bak bakayım. O nöbetlere katılanlar arasında çıkmış o FETÖ’cüler. O meydandakilerin hepsi FETÖ’cü demiyorum. Ama FETÖ’cüler korkudan o meydanlara gitme ihtiyacı duydular.  Bu salonda o meydana giden var mı? Yok. Bu salonda FETÖ’cü var mı? O zaman bunları FETÖ’cü diyenleri aynaya bakmaya davet ediyorum.  Aynaya baktıklarında FETÖ’cünün kim olduğunu görürler. FETÖ’cülerle el ele kol kola yürüyenler. Neredesin hocam dön artık diyenler bugün utanmadan Cumhuriyet Halk Partilileri FETÖ’cülerle aynı yere koymaya çalışıyor.”

3 yorum yapılmış
  • Abdurrahmanretmen
    16 Şubat 2020 • 22:02
    Anca rivriv anca rivriv. Çayını içmemişmiş, arkadaş hiç yüzünüz de kızarmıyor aleni yalan söylüyor aleni demogoji yapıyorsunuz işin garibi de bu millet yiyor.Fetöcünün çayını içmedin tüm oylarını aldın, utanmasan gazetelerinin önünde kendini yakacaktın, terör sevici olduğunu bilmeyen yok, hdp ve chp oylarıyla başkan oldun halen rivriv.
  • AhmetSert
    17 Şubat 2020 • 07:48
    Abdurrahmanretmen senin zekan hdp ile chp oylarinin toplamini yuzde 53 eder olarak hesapliyorsa cok yaniliyorsun.Ayrica.bu zeka ile CHP ye sandiktan cikan oylarin kimler tarafindan verildigini bilebiliyorsan seni muneccip basi ilan etmek gerekir.Seni yandas seni.
  • Atalay
    20 Şubat 2020 • 09:39
    Chp nin her tarafı fetö ve hdp, başkan kimi kandırıyorsun. Çay içmediyseniz rakı içmişsinizdir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.