VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN’A SKANDAL SÖZLER..

15 Şubat 2020

..............................................

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Danışma Meclisi’nde yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için, “Yine bir Tanju Özcan klasiği ile karşı karşıyayız. Yitip bitmek bilmeyen iftiralar, yalanlar ve çamur atmalar ve algı operasyonları. Artık bu FETÖ’cü taktiklerini bırak.  Kendisine ve doktoruna sesleniyorum, bu adama sahip çıkın ruhsal sıkıntıları var” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Danışma Meclisi, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımı ile başladı. Danışma meclisinin açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, sert bir şekilde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yüklenerek, “Yine bir Tanju Özcan klasiği ile karşı karşıyayız. Yitip bitmek bilmeyen iftiralar, yalanlar ve çamur atmalar ve algı operasyonları. Seçim öncesi Bolu halkına, herkese fütursuzca iş vaadinde bulunan sayın Tanju Özcan bu sözlerini yerine getirememenin ezikliği, sıkıntısı içinde Ak Partili siyasileri ve kamu kurumlarını hedef alarak siyasi kurnazlık peşinde koşmaktadır. Son olarak İŞKUR’a ait İş Başı Eğitim Programı ve İŞKUR İl Müdürü hakkında söyledikleri ise artık Tanju Özcan’ın söylediği gibi, ‘Tansiyon problemi’ değil onun ruhsal problem yaşadığının göstergesidir.

YALAN SÖYLÜYORSUN

Yalanlar ve iftiralarla gerçekleri saklayamazsın Tanju Özcan. Seçim sürecinden bu yana yalan söylüyorsun. Tanju Özcan’ın söylediği yalanları buradan Bolu halkına tek tek anlatmaya kalksam inanıyorum ki saatler sürer. Şimdi bu yalancılık, utanmadan ve sıkılmadan iftira atmak karakter özelliği olmuş. 

“BU ADAMA SAHİP ÇIKIN, RUHSAL SIKINTILARI VAR”

Hayatta en iyi becerdiği işlerden biri olan şovmenliğin parçası olarak, belediye başkanlığını devraldığında Demokrasi meydanında herkesin önünde Kuran-ı Kerim’i öpüp yemin etti. Ben, ‘Dikkat et. Kuran-ı Kerim bizim kutsal kitabımız, biz onun gerekliliklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Bak dikkat et, o öptüğün Kuran-ı Kerim seni çarpar’ diye uyardım. Peki sen ne yaptın? 97 kardeşimizi kapının önüne koydun. Ardından da kardeşlerimizi istifa etmeye zorladın. Etmeyenleri de mobbin uygulayarak belediyenin farklı yerlerine gönderdin. Ben o günde kendisini uyardım. Yalanları ayaklarına dolandı, o günki basın açıklamasında da gördüm ki gerçekten ruhsal sorunlar yaşıyor. Kendisine de sesleniyorum, doktoruna da sesleniyorum, bu adama sahip çıkın ruhsal sıkıntıları var.

“97 GARİBAN KARDEŞİMİZİ NE İÇİN İŞTEN ÇIKARDIN?”

6 ay içinde kredisi tükendi ve bitti. Bütün bunların farkında olarak Tanju Özcan, İş Başı Eğitim Programı yalanını ortaya attı. 200 kişiyi işe alacakmış ama ben alınmasına engel oluyormuşum. Böyle bir tiyatro sergiliyor. Madem 200 kişiyi işe alacaksın, madem işçiye ihtiyacın var, 97 gariban kardeşimizi ne için işten çıkardın. Ben bunu buradan soruyorum. Madem işçiye ihtiyacın var parklarda çalışanların, ellerinde süpürgelerle belediyeye gelip iş isteyen insanları neden çıkardın? Yalanları o kadar devam ediyor ki, belediyeye geldiğinde borcu 461 milyon lira olarak açıkladı. Bolu halkına yalan söylediği için 461 milyon borç batağında, personel maaşlarını ödeyemeyecek durumdayız demişti, ben o gün itiraz etmiştim. Bolu Belediyesi’nin borcunun 230 milyon lira olduğunu söylemiştim.

“FETÖ’CÜ TAKTİKLERİNİ BIRAK”

Elimde ses kayıtları var diyor. Bak Tanju Özcan, bunlar artık eskidi. Yıl 2020, bunları eskiden FETÖ’cüler yapardı. Görüntü alıyordu. İnsanlar Bolu Belediye Başkanı olarak seninle bir şey konuşamayacak mı? Konuştuğu, paylaştığı her şeyi iki gün sonra sen bak benim elimde ses kaydı var diyerek mi ortaya çıkaracaksın? Yarın da elimde başka bir şey var diye ortaya çıkar. Yarın da başka birileri de benim elimde şu var diye ortaya çıkar. Bu alçaklıktır, namussuzluktur, bel altıdır böyle siyasete lanet olsun. İşte onun için Bolu’da artık tuz kokmuştur. Artık bu FETÖ’cü taktiklerini bırak. Zaten kendisi hakkında da şikayette bulundum. Bunların geçmişte kimin yaptığı bellidir. Bugün de kendisi yapıyor" dedi.

Kaynak: Bolu Takip

5 yorum yapılmış
  • Bolulu
    15 Şubat 2020 • 10:44
    Zamanında bizde size çok yalvardık iş için kapıdan kovdunuz sayın doğanay!! Laf ebeliği yapmayı bırakın şov yaptığınızın herkes farkında!!!
  • Hrszvar
    15 Şubat 2020 • 11:00
    Yolsuzluk yapmıyor, çalıp çırpmıyor, ahlaksızlık yapmıyor o yüzden mi psikolojik sorunları var
  • Bayraktar
    16 Şubat 2020 • 01:50
    Sayın Tanju ÖZCAN şu Bolu da gelmiş gelebilecek en dürüst siyasetçidir. Boşuna lekelemeye çalışmayın, herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor rahat olun yani.
  • AKPL
    16 Şubat 2020 • 02:49
    Senin gibi kişiler AKP yi bitirecek partiye zarar veriyor
  • HrszDgny
    16 Şubat 2020 • 05:54
    Bu memlekette cemaatle iş birliği yaparak din tüccarlığı yapan siz değil misiniz Nurettin Doğanay!.. Fetö yalanıyla milleti fişlemeye devam edemezsiniz böyle.. Laf ebeliği ile hiç biryere varamayacaksınız.. Bütün pislikleriniz sürekli çıkacak ortaya.. Bu memlekette size mama yok artık..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.